Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci nebun la Brăila. Petrolul s-a impus cu 3-2 în partida cu Dacia Unirea

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins-o, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-2, pe Dacia Unirea Brăila, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii a II-a, în care gazdele au condus cu 1-0.

Meciul dintre Dacia Braila si Petrolul a avut un prim minut inedit. Neplatiti de luni bune, fotbalistii echipei gazda au refuzat jocul in semn de protest. Odata depasit acest moment, brailenii si-au surprins adversarii la primul atac mai consistent si Bebey a deschis scorul. Nu s-a mai intamplat nimic pana la pauza, dar la reluare au fost cinci minute neverosimile, in care s-au marcat patru goluri.

Egalati dupa eurogolul lui Herea, brailenii au trecut din nou in avantaj. Nu s-au putut insa bucura de reusita lui Nita, pentru ca Saim si Arnautu au intors  rezultatul. Dupa 3-2 la Braila, Petrolul e pe locul patru. Dacia Unirea ramane ultima, fara victorie in 15 etape.

Alte rezultate din Liga II:

Daco-Getica Bucureşti – Luceafărul Oradea 3-1

Au marcat: Nica ’33, Voicu ’39, Teuţ ’64 / Codoban ’71 (penalti)

ACS Poli Timişoara – Aerostar Bacău 1-2
Au marcat: Drăghici ‘7 (penalti) / Vraciu ’60, ‘80

Academica Clinceni – ASU Politehnica Timişoara 2-0
Au marcat: Patriche ’25, Barbu ’62 (penalti)

Sportul Snagov – Energeticianul 2-0
Au marcat: Lică ’77, Huiban ‘81

CS Baloteşti – Chindia Târgovişte 1-4
Au marcat: Neagu ’40 / Neguţ ‘8, ’27, ’76, Mihai ‘56

Pandurii Târgu Jiu – Metaloglobus Bucureşti 1-2
Au marcat: Skoric ’61 / Niculae ’15, Herea ’20 (penalti)


LIVE VIDEO | Dacia Unirea Brăila - Petrolul, de la 12:00

Înaintea rundei cu numărul 15, gazdele de sâmbătă nu aveau nicio victorie, fiind pe ultimul loc, cu doar cinci puncte. De partea cealaltă, Petrolul Ploieşti se află pe poziţia a cincea, cu 29 de puncte, la doar un punct în spatele echipelor aflate pe locurile 2 şi 3, Academica Clinceni, respectiv Sportul Snagov. După 14 etape, Chindia este lider, cu 32 de puncte.

Ultima oară, Dacia Unirea Brăila şi Petrolul s-au întâlnit în ediţia 2006/2007 a Ligii 2. Atunci, Petrolul a câştigat jocul de pe teren propriu, scor 1-1, în timp ce partida retur s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Afla mai multe despre: brailapetrolulliga 2 

viewscnt
Articole similare