Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci superb făcut de jucătorii lui Rudi Garcia | Marseille - Athletic Bilbao 3-1. Primul gol a fost înscris după 45 de secunde

Meci superb făcut de jucătorii lui Rudi Garcia | Marseille - Athletic Bilbao 3-1. Primul gol a fost înscris după 45 de secunde
Comentarii

Olympique Marseille a avut o prestaţie excelentă cu Athletic Bilbao şi a reuşit să ia o opţiune serioasă pentru calificarea în sferturile Europa League, după ce s-a impus cu 3-1.

Jucătorii lui Rudi Garcia au arătat multă determinare încă din primele secunde şi primul gol a venit extrem de repede, după doar 45 de secunde. Thauvin a centrat excelent pentru Ocampos, care a reluat din câţiva metri. Bilbao n-a dat semne de revenire şi Marseille îşi putea mări avantajul.

Golul doi a venit, totuşi, în minutul 14, când Payet a prins un şut superb. În ciuda jocului slab, Bilbao a reuşit să reducă totuşi din diferenţă, după un penalty controversat primit în prelungirile primei reprize. Aduriz a marcat şi bascii aveau din nou speranţe.

Însă repriza a doua s-a desfăşurat în aceeaşi parametri. Marseille a dominat şi şi-a creeat ocazii, în timp ce Bilbao n-a arătat nicio schimbare în joc. Ocampos a făcut ”dubla” în minutul 58 şi Marseille are şanse mari la calificare. Returul se joacă peste o săptămână.
VIDEO REZUMAT

Min. 90+3 S-a terminat meciul.

Min. 57 GOL MARSEILLE! Ocampos face dubla cu un şut din mijlocul careului.

Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+2 S-a terminat prima parte.

Min. 45+1 GOL BILBAO! Aduriz înscrie din lovitură de la 11 metri. Iniţial, arbitrul n-a acordat penalty pentru un presupus henţ, dar apoi a revenit asupra deciziei.

Min. 14 GOL MARSEILLE! Payet face 2-0.

Min. 1 GOL MARSEILLE! Ocampos deschide scorul în secunda 45.

Min. 1 Fluier de start.

Echipele de start:
Marseille: Mandanda - Sakai, Rami, Rolando, Amavi - Thauvin, Lopez, Luiz Gustavo, Payet - Germain, Ocampos
 
Athletic Bilbao: Herrerin - de Marcos, Alvarez, Etxeita, Balenziaga - San Jose, Benat - Williams, Garcia, Susaeta - Aduriz

Afla mai multe despre: marseillepayetthauvinlopezsan jose 

viewscnt
Articole similare