Experiențe împreună.
You are here:

Meci superb făcut de jucătorii lui Rudi Garcia | Marseille - Athletic Bilbao 3-1. Primul gol a fost înscris după 45 de secunde

Meci superb făcut de jucătorii lui Rudi Garcia | Marseille - Athletic Bilbao 3-1. Primul gol a fost înscris după 45 de secunde

Olympique Marseille a avut o prestaţie excelentă cu Athletic Bilbao şi a reuşit să ia o opţiune serioasă pentru calificarea în sferturile Europa League, după ce s-a impus cu 3-1.

Jucătorii lui Rudi Garcia au arătat multă determinare încă din primele secunde şi primul gol a venit extrem de repede, după doar 45 de secunde. Thauvin a centrat excelent pentru Ocampos, care a reluat din câţiva metri. Bilbao n-a dat semne de revenire şi Marseille îşi putea mări avantajul.

Golul doi a venit, totuşi, în minutul 14, când Payet a prins un şut superb. În ciuda jocului slab, Bilbao a reuşit să reducă totuşi din diferenţă, după un penalty controversat primit în prelungirile primei reprize. Aduriz a marcat şi bascii aveau din nou speranţe.

Însă repriza a doua s-a desfăşurat în aceeaşi parametri. Marseille a dominat şi şi-a creeat ocazii, în timp ce Bilbao n-a arătat nicio schimbare în joc. Ocampos a făcut ”dubla” în minutul 58 şi Marseille are şanse mari la calificare. Returul se joacă peste o săptămână.
VIDEO REZUMAT

Min. 90+3 S-a terminat meciul.

Min. 57 GOL MARSEILLE! Ocampos face dubla cu un şut din mijlocul careului.

Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+2 S-a terminat prima parte.

Min. 45+1 GOL BILBAO! Aduriz înscrie din lovitură de la 11 metri. Iniţial, arbitrul n-a acordat penalty pentru un presupus henţ, dar apoi a revenit asupra deciziei.

Min. 14 GOL MARSEILLE! Payet face 2-0.

Min. 1 GOL MARSEILLE! Ocampos deschide scorul în secunda 45.

Min. 1 Fluier de start.

Echipele de start:
Marseille: Mandanda - Sakai, Rami, Rolando, Amavi - Thauvin, Lopez, Luiz Gustavo, Payet - Germain, Ocampos
 
Athletic Bilbao: Herrerin - de Marcos, Alvarez, Etxeita, Balenziaga - San Jose, Benat - Williams, Garcia, Susaeta - Aduriz

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.