Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Meciul ar fi ilegal în Norvegia!". Ministrul norvegian al Sănătăţii, reacţie după ce Haaland şi compania au fost blocaţi pe aeroport: "O zonă gri din punct de vedere legal!"

"Meciul ar fi ilegal în Norvegia!". Ministrul norvegian al Sănătăţii, reacţie după ce Haaland şi compania au fost blocaţi pe aeroport: "O zonă gri din punct de vedere legal!"
Comentarii

Bent Hoie, Ministrul Sănătăţii din Norvegia, a vorbit despre problemele pe care le au nordicii cu protocolul COVID-19, după ce căpitanul Omar Elabdellaoui a fost depistat pozitiv cu Coronavirus. Hoie a spus că, dacă s-ar fi jucat în Norvegia, meciul ar fi fost ilegal şi a dezvăluit cum au primit federalii nordici mesajul că echipei nu i se permite deplasarea.

Delegaţia Norvegiei a fost blocată pe aeroport în momentul când au încercat să plece spre Bucureşti, pentru meciul cu România. Totul din cauza unui test pozitiv de COVID-19, al lui Omar Elabdellaoui. Acesta a fost plasat în carantină după ce a aflat că testul e pozitiv, dar protocolul din Norvegia nu le permite acosta să facă zboare.

"Meciul care ar trebui să se joace în România ar fi ilegal în Norvegia. Călătoria în România ar fi într-o zonă gri, din punct de vedere legal.

Sâmbătă dimineaţă a venit mesajul că echipei naţionale nu i se va permite să părăsească ţara pentru a juca împotriva României şi Austriei în Liga Naţiunilor. Motivul este testul corona pozitiv al căpitanului echipei naţionale Omar Elabdellaoui, conform căruia restul echipei se află în carantină şi, prin urmare, trebuie să respecte normele norvegiene de carantină", a spus Bent Hoie, Ministrul Sănătăţii din Norvegia, potrivit TV2.

Delegaţia Norvegiei, blocată pe aeroport!

Haaland şi compania ar fi trebuit să ajungă la 15:10 (ora României), dar se pare că sunt blocaţi pe aeroport pentru că nu au primit acordul autorităţilor de la Oslo. Federaţia din Norvegia caută soluţii pentru ca naţionala să ajungă duminică, în ziua meciului, în România, dar rămâne de văzut dacă poate pleca din ţară.

Există temeri cu privire la situaţia din lotul norvegienilor după ce Omar Elabdellaoui, fundaşul naţionalei Norvegiei, a fost depistat cu COVID-19, vineri, cu două zile înaintea meciului cu România. Fundaşul dreapta norvegian a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, chiar înaintea meciului cu România din Liga Naţiunilor, a confirmat, vineri, federaţia de la Oslo.



 

Afla mai multe despre: bent hoienorvegiaromaniacovid-19 

viewscnt
Articole similare