Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Aston Villa - Everton a fost amânat după ce tot lotul gazdelor a intrat în izolare

Meciul Aston Villa - Everton a fost amânat după ce tot lotul gazdelor a intrat în izolare

Premier League

Comentarii

Meciul Aston Villa - Everton, programat duminică, în etapa a XIX-a din Premier League, a fost amânat la cererea clubului din Birmingham, după ce tot lotul gazdelor a intrat în izolare.

Începând de săptămâna trecută, mai mulţi jucători şi angajaţi ai clubului Aston Villa au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, astfel că tot lotul a fost plasat în izolare. La sfârşitul săptămânii trecute, clubul a trebuit chiar să-şi închidă complexul de antrenament din cauza numărului mare de persoane infectate.

Meciul din Cupa Angliei, pierdut în faţa celor de la Liverpool (1-4), a avut loc, vineri, însă Villa a fost nevoită să joace cu fotbalişti de la academie şi de la echipa U23.

Partida dintre Aston Villa şi Tottenham, programată, miercuri, în etapa a XVIII-a a campionatului Angliei, a fost de asemenea amânată.

Conducerea clubului speră că o parte dintre jucători îşi vor putea relua pregătirile duminică. Miercurea viitoare, Villa trebuie să joace, în deplasare, cu Manchester City.

Echipa antrenată de Dean Smith mai are un meci amânat, cel cu Newcastle. Această întâlnire a fost amânată din decembrie pentru 23 ianuarie, după ce oaspeţii au avut multe cazuri de Covid-19 în lot.

Afla mai multe despre: aston villa 

viewscnt
Articole similare