Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul care îi poate aduce liniştea lui Mourinho! Transfer fabulos promis portughezului

Meciul care îi poate aduce liniştea lui Mourinho! Transfer fabulos promis portughezului
Comentarii

Ameninţat cu demiterea la Manchester United, Jose Mourinho pare sigur de viitorul său. Are sprijinul nucleului dur al fanilor ”diavolilor” şi un contract foarte bine făcut, care îi poate aduce despăgubiri uriaşe în cazul unei rupturi. Aparent liniştit, portughezul studiază piaţa transferurilor şi pare pregătit să detoneze o bombă în perioada de mercato din iarnă.

Jose Mourinho şi Manchester United caută un galactic pentru viitorul sezon competiţional, dar s-ar putea mişca mult mai rapid pe piaţa transferurilor. Spaniolii scriu că gruparea de pe Old Trafford are ţinte grele şi va alege dintre Neymar, Mo Salah, Eden Hazard şi Harry Kane, jucătorul care va conduce viitorul ”diavolilor” din teren.

LIVE VIDEO | Juventus - Manchester United, de la 22:00, Telekom Sport 1 - disponibil cu pachetul Telekom Sport + (detalii)

Aici intervine Mourinho, care ar avea alte preferinţe. Şi încă putere de convingere asupra lui Ed Woodward şi a oficialilor lui Manchester United. Cum ceilalţi jucători vizaţi de englezi costa chiar şi peste 200 de milioane de euro şi ar fi disponibili eventual din vară, portughezul a găsit soluţia potrivită: 100 de milioane de euro în iarnă şi un jucător cu profil galactic.

Numele său: Gareth Bale. Starul galez de la Real Madrid este o dorinţă mai veche a lui Mourinho, dar transferul pare mai probabil ca niciodată. Florentino Perez s-a săturat să aştepte explozia galezului, care ar fi trebuit să preia frâiele Madridului de la Cristiano Ronaldo. N-a făcut-o, iar în acest sezon are doar 4 goluri în 13 meciuri. Preţul său este în scădere, iar United vrea să profite.

100 de milioane de euro este o sumă pe care Florentino Perez ar fi refuzat-o în vară sau acum un an, dar care acum devine o oportunitate excelentă. Mourinho este încrezător că poate face acest transfer în iarnă şi simte că proiectul său la United poate continua altfel cu un asemenea star în teren.

Până să-l transfere pe Gareth Bale, cei de la Manchester United au meci tare miercuri, de la ora 22:00 cu Juventus Torino. Partida se vede în direct la Telekom Sport 1! Ovidiu Haţegan va fi la centru în confruntarea din Italia, după ce în etapa precedentă a arbitrat partida Barcelona - Inter.

Şi Bale are meci în această seară. Cel mai probabil, galezul va fi titular în Viktoria Plzen - Real Madrid, meci transmis în direct de Telekom Sport 2 de la ora 22:00.

Transmisiuni UEFA Champions League pe Telekom Sport. Meciurile de miercuri

De la 19:55

De la 22:00

Afla mai multe despre: gareth balereal madridmanchester unitedjose mourinho 

viewscnt
Articole similare