Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul care ne poate duce la Euro! Ce simte Rădoi înaintea celui mai important moment din cariera de antrenor

Meciul care ne poate duce la Euro! Ce simte Rădoi înaintea celui mai important moment din cariera de antrenor

Echipa națională

Comentarii

Naţionala U21 a României va întâlni Bosnia, mâine la Ovidiu, iar în cazul unei victorii va face un pas uriaş pentru calificarea la Euro 2019.

Selecţionata de tineret a României este la trei meicuri distanţă de o nouă calificare la Euro după 21 de ani. Primul dintre ele are însă o importanţă majoră. Întâlnim liderul grupei, Bosnia, echipă pe care în tur am învins-o cu 3-1 la ea acasă. Rădoi a încercat în aceste zile să îi trezească pe fotbalişti din euforia victoriei senzaţionale cu Portugalia. 

"Avem un meci mult mai greu decât cel cu Portugalia şi asta înseamnă că ne-am străduit degeaba dacă nu vom avea un rezultat pozitiv cu Bosnia. Emoţii nu am, sunt încrezător, doar că va trebui să uităm ce s-a întâmplat în Portugalia. Va fi o partidă mult mai dificilă" este convins Rădoi înaintea confruntării de mâine. 

Finalul meciului din Portugalia i-a adus aminte selecţionerului de momentele de cumpănă din carieră. Doar că acum a avut motive de bucurie. 

"Am trăit-o ca jucător la Middlesbrough, chiar dacă nu a fost în ultimul minut, am trăit şi cu Partizan dupa ce am condus. M-am gândit şi mi-au trecut o grămadă de scenarii prin minte. Mă bucur că până la urmă Ionuţ ne-a ţinut în viaţă să spun aşa pentru că ar fi fost păcat ca din această partida sa venim doar cu un punct" a dezvăluit Rădoi. 

Afla mai multe despre: rădoitineretbosniaromânia 

viewscnt
Articole similare