Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul CFR Cluj - FC Botoşani a fost amânat. Când se poate juca partida din etapa a 9-a a play-off-ului

Meciul CFR Cluj - FC Botoşani a fost amânat. Când se poate juca partida din etapa a 9-a a play-off-ului

CFR Cluj

Comentarii

Meciul dintre CFR Cluj şi FC Botoşani, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii I, a fost amânat şi nu va mai avea loc duminică, aşa cum era programat iniţial.

În această săptămână, focarul de coronavirus de la CFR Cluj a crescut în mod alarmant, iar printre cei infectaţi cu COVID-19 s-a regăsit şi antrenorul Dan Petrescu.

26 de cazuri au fost confirmate în cadrul clubului ardelean, astfel că meciul cu FC Botoşani, care ar fi trebuit să se joace duminică, a fost amânat. Luni, jucătorii CFR-ului vor fi din nou testaţi, iar dacă rezultatele vor fi negative, partida dintre campioana României şi FC Botoşani se va disputa marţi seara.

CFR Cluj - FC Botoşani, amânat

Chiar înainte cu două zile de disputarea partidei, antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, a recunoscut că nu este de acord cu disputarea partidei.

"Ştiu, este greu pentru CFR să gestioneze aceste probleme, dar nu este treaba noastră. Cine îmi garantează mie că nu mi se îmbolnăvesc jucătorii? Dacă mie îmi ies jucătorii săptămâna viitoarte pozitivi, cine răspunde? Jucătorii mei merg să joace cu jucători care au fost în cantact direct cu cei îmbolnăviţi" , a declarat Marius Croitoru la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare