Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Meciul cu CSKA devine decisiv” Alex Chipciu recunoaşte superioritatea italienilor: ”Roma este mai bună ca noi, trebuie să recunoaştem asta”

”Meciul cu CSKA devine decisiv” Alex Chipciu recunoaşte superioritatea italienilor: ”Roma este mai bună ca noi, trebuie să recunoaştem asta”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa AS Roma, în etapa a patra a grupei A a Ligii Europa.

După ce în etapa precedentă, clujenii au pierdut cu 0-5 în faţa formaţiei italiene, în deplasare, CFR a pierdut şi partida retur, scor 0-2. AS Roma s-a calificat astfel în 16-imile competiţiei. Pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, au marcat Debeljuh ’49 (autogol) şi Veretout ’67 (penalti). Penaltiul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Bălgrădean la Mkhitaryan.

Pentru Alex Chipciu, superioritatea italienilor a fost evidentă. Internaţionalul român crede încă în şansele de calificare ale echipei sale: ”Nu e un rezultat favorabil, dar cred că meciul cu CSKA este decisiv acum. Cred că CFR sub mandatul domnului Petrescu nu a avut înfrângeri aşa sonore, foarte multe goluri primite. Când intru în teren nu intru cu frică să mă gândesc că joc cu AS Roma. Astăzi am intrat şi am jucat cât am putut de bine şi trebuie să recunoaştem că AS Roma este mult mai bună decât CFR Cluj în acest moment. E bine că avem şanse în continuare. Acum depindem de ce vom face la meciul de joi cu ŢSKA Sofia şi ce va face AS Roma cu Young Boys. Avem o şansă să ne calificăm şi trebuie să ne ţinem de ea. Ar fi culmea să ne gândim de acum că nu mai avem şanse.  a spus Alexandru Chipciu la finalul meciului.

În etapa a cincea, la 3 decembrie, CFR Cluj va juca acasă cu ŢSKA Sofia şi AS Roma va întâlni pe teren propriu Young Boys Berna. Ultima etapă programează, la 10 decembrie, meciurile Young Boys – CFR Cluj şi ŢSKA Sofia – AS Roma.

AS Roma este lider în clasamentul grupei, cu 10 puncte. Young Boys Berna este pe locul doi, cu 7 puncte, în timp ce CFR Cluj este pe 3, cu patru puncte. Ultima poziţie este ocupată de ŢSKA Sofia, care are un punct.

Afla mai multe despre: chipciucfr cluj 

viewscnt
Articole similare