Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul de adio al ”Generaţiei de Aur”. Surprizele pregătite de fotbaliştii care au scos milioane de români în stradă în 94: ”Va fi ceva fenomenal, grandios, măreţ” | EXCLUSIV

Meciul de adio al ”Generaţiei de Aur”. Surprizele pregătite de fotbaliştii care au scos milioane de români în stradă în 94: ”Va fi ceva fenomenal, grandios, măreţ” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

La 30 de ani de la Cupa Mondială din '94, ”Generaţia de Aur”, echipa care a scos sute de mii şi chiar milioane de români în stradă, se va întoarce pe teren pentru un ultim meci, care se va disputa pe Arena Naţională.

”Generaţia de Aur” va avea parte de un meci de adio, în luna mai a anului viitor, la 30 de ani de la cea mai mare performanţă a primei reprezentative a României. 

Anunţul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă la care au luat parte componenţii celei mai de succes echipe naţionale din istoria României.

”Cântecul de lebădă” al ”Generaţiei de Aur” se va disputa la data de 18 mai 2024. Atunci, Arena Naţională va spune "adio" eroilor care au adus cele mai mari performanţe din istoria echipei naţionale: locul 5 la Cupa Mondială şi locul 3 în clasamentul FIFA. 

Hagi, Popescu şi toţi ceilalţi mari jucători care au învins Argentina şi Columbia vor îmbrăca pentru ultima dată tricoul României într-un meci în care adversari le vor fi Rivaldo, Figo sau Stoichkov. 

Printre formidabilii foşti internaţionali ai României care vor lua parte la grandiosul eveniment se numără, la fel ca în urmă cu 30 de ani, Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Ionuţ Lupescu, Florin Prunea, Adi Ilie, Gică Mihali şi nu numai.

Răducioiu: ”Ideea a avut-o Gică Popescu”

Florin Răducioiu, prezent în studioul Orange Sport, a dat mai multe detalii cu privire la acest ”meci de adio” al ”Generaţiei de Aur”.

”Da, au trecut anii, suntem aici. Ideea a avut-o Gică Popescu, la Cluj, acum câteva luni. Ne-am strâns toţi, acolo ne-a comunicat că vrea să facă acest meci, ne-am văzut ieri şi ne-a dat detalii.

Se confirmă, s-a confirmat, 18 mai, data acestui meci. Este, practic, ultimul meci, ultima reprezentanţie”, a declarat Răducioiu, la Orange Sport.

Panduru a completat şi el: ”Va fi ceva fenomenal, grandios, măreţ. Multă lume vrea să vadă, cred, jucătorii care au intrat pe teren în 1994”.

Răducioiu a dezvăluit că Gică Hagi şi Gică Popescu vor aduce, în mod categoric, şi foşti jucători care au luat Balonul de Aur la sfârşitul secolului trecut.

”Încerc să-l aduc pe Jean-Pierre Papin, pe Paolo Maldini. Cu siguranţă, Gică Hagi şi Gică Popescu vor veni cu câte 2-3 Baloane de Aur din anii '90”, a concluzionat fostul mare atacant al ”Generaţiei de Aur”.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniageneratia de aurflorin raducioiubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare