Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul de baschet FCC Baschet Arad – Olimpia Braşov se va desfăşura fără spectatori

Meciul de baschet FCC Baschet Arad – Olimpia Braşov se va desfăşura fără spectatori

Baschet

Comentarii

Meciul FCC Baschet Arad – Olimpia Braşov din Liga Naţională de baschet feminin se va desfăşura fără spectatori.

"Ţinând cont de contextul epidemiologic actual, de faptul că judeţul Arad se află la frontiera de stat a României, iar pe teritoriul acestuia se înregistrează cel mai mare aflux de persoane care intră în ţară, în temeiul Hotărârii nr. 6/2020 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, la nivel local, Grupul de suport tehnic constituit pe lângă Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad, de comun acord cu conducerea clubului FCC Baschet Arad, a luat hotărârea ca meciul din această seară contra echipei Olimpia Braşov să se joace cu porţile închise (fără spectatori), pentru a elimina orice risc de transmitere a coronavirusului COVID-19. Meciul FCC Baschet Arad - Olimpia Braşov va putea fi urmărit pe canalul de youtube al clubului arădean, linkul fiind disponibil pe siteul clubului, baschetarad.ro", se arată într-un comunicat al ISU Arad.

Partida este programată duminică, de la ora 18.30.

Într-un comunicat, FRB precizează că autorităţile locale pot decide ca meciurile cu o asistenţă sub 1.000 de spectatori să se joace cu public.

"FRB anunţă toate structurile sportive afiliate care au calitatea de organizator al unor meciuri de baschet, indiferent de categoria de vârstă, că trebuie să respecte şi să ducă la îndeplinire deciziile autorităţilor referitoare la interzicerea activităţilor sportive în aer liber sau în incinte cu participarea unui număr mai mare de 1000 de oameni. În cazul activităţilor sportive cu un număr mai mic de participanţi, decizia aparţine autorităţilor locale, respectiv DSP (cu aviz obligatoriu)", a arătat FRB. 

Afla mai multe despre: baschet femininfcc baschet aradolimpia brasovcoronavirus 

viewscnt
Articole similare