Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul din Europa League îl pune în dificultate pe Valeriu Iftime: "Nu ştiu cum se pronunţă numele lor". Prima reacţie după ce moldovenii au aflat că se întâlnesc cu Shkendija

Meciul din Europa League îl pune în dificultate pe Valeriu Iftime: "Nu ştiu cum se pronunţă numele lor". Prima reacţie după ce moldovenii au aflat că se întâlnesc cu Shkendija

UEFA Europa League

Comentarii

Valeriu Iftime a oferit primele reacţii, după ce FC Botoşani a primit un adversar facil în turul secund preliminar al Europa League.

FC Botoşani va evolua, pe teren propriu, cu Shkendija (Macedonia de Nord), în turul al doilea preliminar al Ligii Europa, s-a stabilit, luni, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Valeriiu Iftime a făcut haz de necaz şi a vorbit şi despre eliminările lui CFR Cluj şi U Craiova:

"Am trăit să văd şi eu ca Botoşaniul să fie cumva favorită la un tur doi în Europa League. Nu ştiu cum se pronunţă numele lor. Cred că şi lor le este greu, nu e uşor să spui Botoşani în limba lor. Având în vedere ce a păţit Craiova şi multe alte echipe româneşti, eu sper ca noi să nu furnizăm o minune şi să luăm bătaie de la macedoneni. Atunci am pune în bernă steagul lui FC Botoşani", a spus Valeriu Iftime în exclusivitate pentru AntenaSport.

"Dacă atunci Golofca era inspirat, închidea ochii, se gândea la altceva şi plesnea cât putea mingea aia, eram calificaţi. Mai degrabă mi s-a părut mai sensibilă sau un pic mai deplasată eliminarea Craiovei decât a lui CFR Cluj", a declarat patronul moldovenilor.

FC Botoşani - Shkendija, pe 17 septembrie, în turul 2 preliminar Europa League

  • Întâlnirea va avea loc într-o singură manşă, la 17 septembrie.
  • FC Botoşani nu a fost cap de serie la tragerea la sorţi.
  • Shkendija a ocupat locul 3 sezonul trecut loc în campionatul intern, după Vardar şi Sileks. Acum, după trei etape, este tot pe locul 3.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosanieuropa league 

viewscnt
Articole similare