Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul dintre Dinamo şi Astra s-a amânat. Giurgiuvenii au 12 cazuri de coronavirus şi la echipa secundă. UPDATE | Când se va juca partida

Meciul dintre Dinamo şi Astra s-a amânat. Giurgiuvenii au 12 cazuri de coronavirus şi la echipa secundă. UPDATE | Când se va juca partidagalerie foto

Superliga

Comentarii

UPDATE 2 | Partida dintre Dinamo şi Astra a fost reprogramată pentru data de 14 noiembrie, dar încă nu a fost anunţată ora. UPDATE 1 | Partida dintre Dinamo şi Astra a fost amânată, după ce giurgiuvenii nu au avut 13 jucători pe care să-i treacă pe foaia de joc, iar acum meciul urmează să fie reprogramat.

ŞTIREA INIŢIALĂ

"Cluburile pot apela la acei jucători (n.r. - de la echipa a doua), dacă îi testează, dar îi testează pentru că ei joacă cu echipa a doua în competiţiile organizate de FRF. Nu am constatat o imposibilitate de a avea 13 jucători, dintre care un portar, pe foaia de joc" , declara, joi, Justin Ştefan.

Însă, tot joi, oficialii Astrei i-au supus unor noi teste pe jucătorii de la prima echipă şi de la echipa secundă şi, pe lângă cele 15 cazuri confirmate deja, giurgiuvenii au alţi 12 jucători infectaţi cu noul coronavirus şi la echipa a doua.

În momentul de faţă, giurgiuvenii au 14 jucători, dintre care un portar, care pot evolua în partida cu Dinamo, iar oficialii Astrei aşteaptă acum răspunsurile ultimelor teste efectuate.


Gruparea giurgiuveană a cerut amânarea confruntării cu Dinamo, după ce a înregistrat 15 cazuri de coronavirus.

Intre timp, giurgiuvenii au primis şi răspunsul de la DSP, care ar fi transmis conducerii clubului că partida s-ar putea desfăşura, dar în anumite condiţii. Din informaţiile Telekom Sport, o decizie se va lua în cursul zilei de vineri.

CCA a anunţat deja arbitrii partidelor care se vor disputa, vineri, în etapa a noua a Ligii I, printre care se numără şi acest meci, Dinamo – Astra Giurgiu.

Meciul de pe Arena Naţională, care ar trebui să se joace de la ora 21.00, va fi arbitrat de Lucian Rusandu, ajutat la cele două linii de Vladimir Urzică şi Imre-Laszlo Bucsi. Arbitru de rezervă va fi Marian Barbu, iar observator Liviu Ciubotariu.

Afla mai multe despre: dinamoastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare