Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul echipei favorite, mai presus decât propria nuntă: "Dacă vom câştiga să nu mă aşteptaţi". Situaţie dificilă a unui suporter

Meciul echipei favorite, mai presus decât propria nuntă: "Dacă vom câştiga să nu mă aşteptaţi". Situaţie dificilă a unui suporter galerie foto
Comentarii

Fanatismul întrece orice limită în America de Sud, acolo unde se consumă fotbal pe "pâine". Acest fapt este dovedit şi de un fan al echipei Boca Juniors, care va juca finala Copei Libertadores împotriva marii rivale, River Plate.

Fanul lui Boca, pe numele său Jose, se va căsători civil şi religios pe 24 noiembrie, atunci când este programat returul finalei din Copa Libertadores, chiar pe El Monumental, stadionul lui River. Nunta este programată la puţin timp după ce meciul ar trebui să se termine, dar rămân semne de întrebare cu privire la ce va face suporterul în cazul în care echipa sa va câştiga finala. Sau o va pierde. Sau meciul va fi decis în prelungiri. 

"Nu ştiu cum voi ajunge la timp la biserică dacă partida se prelungeşte. Nu poţi să îl faci pe preot să aştepte, este o nebunie. Le-am spus tuturor că dacă vom câştiga Copa Libertadores să nu mă aştepte. Voi celebra în ambele cazuri", a declarat fanul, potrivit site-ului Ole. 

Suporterul susţine că viitoarea soţie îi cunoaşte şi înţelege fanatismul, dar în familia sa se pare că doar câinele său ţine cu Boca Juniors. "Sunt singurul inteligent din familia mea. Toţi ceilalţi sunt cu River. Deja i-am spus DJ-ului că dacă Boca va câştiga, să pună imnul la petrecere". 

Afla mai multe despre: boca juniorsriver platenuntacopa libertadoresfanifanatism 

viewscnt
Articole similare