Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul FC Argeş - CS Mioveni, amânat din cauza COVID-19! Un nou caz de Coronavirus în fotbalul românesc. Anunţul oficial al FRF

Meciul FC Argeş - CS Mioveni, amânat din cauza COVID-19! Un nou caz de Coronavirus în fotbalul românesc. Anunţul oficial al FRF

Liga 2

Comentarii

Derby-ul din judeţul Argeş are o miză mult mai are decât de obicei. Dacă în trecut cele două echipe jucau pentru supremaţia zonală, de această dată miza este promovarea în Liga 1. Confruntarea dintre FC Argeş şi CS Mioveni se joacă marţi, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

FC Argeş - CS Mioveni, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, marţi, de la ora 20:00

UPDATE 9:57 Partida Campionii FC Argeş - CS Mioveni, amânată din cauza COVID-19! FRF a făcut anunţul oficial, printr-un comunicat postat pe site. O persoană din clubul piteştean a fost depistată cu COVID-19.

"Departamentul de competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a amânat meciul programat iniţial azi, 14 iulie, de la ora 20:00.

Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Federaţia Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora şi utilizând toate datele disponibile din calendarul competiţional. Decizia a fost luată având în vedere discuţiile avute cu reprezentanţii celor 6 formaţii implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferinţe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acţiune pe mai multe scenarii posibile.



DSP Argeş a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Piteşti"
, se arată în comunicatul oficial al FRF.


FC Argeş este o adevărată forţă când vine vorba să joace pe teren propriu. Rezultatele bune înregistrate pe stadionul „Nicolae Dobrin” reprezintă probabil şi principalul motiv pentru care alb-violeţii au intrat în play-off-ul pentru promovarea pe prima scenă fotbalistică din România. FC Argeş nu a mai pierdut acasă din septembrie 2019, iar singurele echipe care au plecat cu toate cele trei puncte din Trivale sunt Ripensia Timişoara şi Rapid.

În prima partidă din play-off, echipa antrenată de Ionuţ Badea nu a reuşit să înregistreze decât o remiză albă, cu Turris, la Turnu Măgurele. Pentru piteşeni a fost un rezultat pozitiv deoarece au jucat toată repriza a doua în inferioritate numerică. Experienţa este de partea gazdelor. Badea are la dispoziţie câţiva fotbalişti precum Prepeliţă, Buleică sau Buhăescu. Cel mai bun marcator al echipei este însă extrema Blejdea, cu 12 reuşite. Absent va fi Panait, suspendat după eliminarea din partida cu Turris.

FC Argeş este pe locul 5, cu 20 de puncte, la un punct în spatele lui CS Mioveni şi Rapid şi la patru lungimi de Turris, echipă aflată pe poziţia secundă.

FC Argeş - CS Mioveni, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, marţi, de la ora 20:00

De cealaltă parte, CS Mioveni a intrat în play-off cu un singur punct peste FC Argeş, avans cu care a rămas şi după prima etapă, atunci când a remizat alb contra Rapidului. Echipa lui Claudiu Niculescu este pe locul 3, loc care duce la barajul pentru promovarea în Liga 1. Dacă FC Argeş e o forţă pe teren propriu, CS Mioveni e pe prima poziţie atunci când vine vorba să joace în deplasare. Oaspeţii au o singură înfrângere pe teren străin, la Constanţa, cu Farul.

Meciul cu Rapid din runda precedentă a fost extrem de dificil pentru Mioveni. Fotbaliştii lui Niculescu au evoluat în inferioritate numerică timp de 33 de minute. Fotbalistul eliminat a fost Raul Costin. Din acest motiv, mijlocaşul va lipsi de pe teren în derby-ul judeţului Argeş. În sezonul regulat, CS Mioveni a câştigat patru din cele şase puncte puse în joc. FC Argeş a fost foarte aproape să ia cele trei puncte în Trivale, dar a fost egalată în ultimul minut de joc.

Ultimele opt dueluri directe dintre FC Argeş şi CS Mioveni au fost lipsite de foarte multe goluri. În acest interval nu s-a marcat niciodată mai mult de trei ori.

 

Afla mai multe despre: liga 2argesmioveni 

viewscnt
Articole similare