Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Franţa - Scoţia, din cadrul Turneului celor Şase Naţiuni, a fost amânat din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 din lotul gazdelor

Meciul Franţa - Scoţia, din cadrul Turneului celor Şase Naţiuni, a fost amânat din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 din lotul gazdelor

Rugby

Comentarii

Meciul pe care selecţionata de rugby a Franţei, decimată de numeroase cazuri de Covid-19, urma să-l dispute pe teren propriu împotriva Scoţiei, duminică, în cadrul Turneului celor Şase Naţiuni, a fost amânat. Partida era transmisă în exclusivitate pe Telekom Sport 3, de la ora 17:00.

Comitetul de organizare al Turneului urmează să se reunească în cursul după-amiezii pentru a decide o nouă dată de disputare a meciului.

Joi dimineaţă, Federaţia franceză de rugby (FFR) anunţase că încă jucător francez a fost depistat pozitiv, ajungându-se la 16 cazuri de Covid-19 la reprezentativa "cocoşului galic": 12 jucători, dintre care opt titulari de la debutul Turneului, plus patru membri ai staff-ului, între care selecţionerul Fabien Galthie.

Franţa îşi reluase antrenamentele colective miercuri, după două zile în care nu a mai existat niciun caz nou de infectare.

Meciul dintre Franţa şi Scoţia, contând pentru etapa a treia a Turneului celor Şase Naţiuni, era programat duminică, pe Stade de France.

Rugbyştii francezi sunt pe primul loc în clasament, după victoriile obţinute în deplasare cu Italia (50-10, pe 6 februarie) şi cu Irlanda (15-13, pe 14 februarie), în primele două etape ale competiţiei.

Afla mai multe despre: franta 

viewscnt
Articole similare