Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul în care Craiova nu putea pierde! VIDEO | Coincidenţa care l-a uimit şi pe Tănase: "Aşa a fost să fie! Balaci i-a vegheat cu siguranţă!"

Meciul în care Craiova nu putea pierde! VIDEO | Coincidenţa care l-a uimit şi pe Tănase: "Aşa a fost să fie! Balaci i-a vegheat cu siguranţă!"

Superliga

Comentarii

CS U Craiova s-a impus în derby-ul cu FCSB, scor 2-1, la capătul unui meci marcat de dispariţia lui Ilie Balaci la vârsta de 62 de ani.

Purtător al tricoului cu numărul 8 în echipa Craiovei care a scris istorie în fotbalul românesc, Balaci a fost omagiat de fanii prezenţi la stadion chiar în minutul 8 al partidei, la doar câteva secunde după ce FCSB deschidea scorul.

Oaspeţii au preluat conducerea în minutul 7 şi 58 de secunde, după un autogol al lui Kelić, iar coincidenţa l-a surprins pe Florin Tănase.

La final, acesta părea convins că deznodământul partidei nu putea fi altul.

"Aşa a fost să fie astăzi, aţi văzut: în minutul 8 şi-au dat şi autogol. A fost greu să jucaţi? Nu a fost greu. Normal că te marchează un asemenea moment, dintr-o dată, când mergeam la antrenament am citit şi noi pe site-uri.

Dumnezeu să-l odihneasca în pace şi cu siguranţă i-a vegheat de acolo de sus în această seară. Ai fost scos la pauză, din ce cauză? Nu ştiu de ce am fost scos la pauză. Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine asta.

Mai sunt multe meciuri de disputat, speram să legăm câteva victorii şi să revenim pe primul loc.  Ce vină are Nicolae Dică? Nu are dânsul nicio vină. Cei care intră în teren în mare parte"
, a declarat Florin Tănase la finalul partidei.

Afla mai multe despre: craiovatanasebalaci 

viewscnt
Articole similare