Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Inter - Ludogoreţ se va disputa cu porţile închise din cauza coronavirusului. Partida va fi joi, la Telekom Sport

Meciul Inter - Ludogoreţ se va disputa cu porţile închise din cauza coronavirusului. Partida va fi joi, la Telekom Sport

UEFA Europa League

Comentarii

Meciul Inter Milano - Ludogoreţ, din Europa League, se va disputa cu porţile închise din cauza înmulţirii cazurilor de infectare cu coronavirus din nordul Italiei, informează gazzetta.it.

UPDATE | A fost confirmat în mod oficial că meciul dintre Inter Milano şi Ludogoreţ Razgrad se va juca cu porţile închise. Meciul se vede joi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 2. 


Cu acordul UEFA, autorităţile locale vor anunţa această decizie în următoarele ore, potrivit sursei citate.

Forul european a analizat mai multe variante de a muta meciul pe un alt stadion, dar în cele din urma măsura porţilor închise a fost cea preferată.

Partida contează pentru returul 16-imilor de finală ale Europa League şi va avea loc joi, de la ora 22.00, în direct la Telekom Sport 2. În tur, Inter s-a impus la Razgrad, cu 2-0.

La echipa bulgară evoluează atacantul Claudiu Keşeru şi fundaşii Cosmimn Moţi şi Dragoş Grigore. În ultimele zile, în Italia au murit patru persoane din cauza coronavirusului.

De vineri până acum s-au înregistrat în Italia aproximativ 150 de cazuri de infectare cu coronavirus, cele mai afectate regiuni fiind în nordul ţării.

Afla mai multe despre: interludogoreteuropa league 

viewscnt
Articole similare