Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Meciul nu trebuia să se joace”. Autorităţile din Liverpool pun eliminarea din Champions League pe seama pandemiei de coronavirus

„Meciul nu trebuia să se joace”. Autorităţile din Liverpool pun eliminarea din Champions League pe seama pandemiei de coronavirus

Liverpool

Comentarii

Directorul departamentului pentru sănătate publică din Liverpool, Matthew Ashton, a apreciat că sporirea numărului de cazuri de infectare cu coronavirus în oraşul englez ar putea fi influenţată şi de meciul disputat de Liverpool pe teren propriu cu Atletico Madrid, în Liga Campionilor, pe 11 martie.

Atletico Madrid s-a calificat atunci în sferturile Champions League, după ce s-a impus cu 3-2 la finalul prelungirilor meciui de pe Anfield. În tur, echipa lui Simeone câştigase cu 1-0.

"Nu a fost o decizie bună să se joace meciul. Oamenii nu iau decizii proaste intenţionat, poate că Guvernul nu a luat destul de în serios epidemia. Chiar dacă nu vom şti niciodată, meciul ar putea fi unul dintre evenimentele care au influenţat epidemia la Liverpool", a declarat Ashton, conform lefigaro.fr.

Potrivit ultimului bilanţ oficial, în Regatul Unit se înregistrează 33.718 de contaminări şi 2.921 de morţi. 400 de cazuri sunt confirmate la Livepool.

Afla mai multe despre: liverpoolatletico madridchampions league 

viewscnt
Articole similare