Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Şahtior Karagandi - FCSB, din Conference League, a fost mutat! În ce ţară se va juca partida decisivă

Meciul Şahtior Karagandi - FCSB, din Conference League, a fost mutat! În ce ţară se va juca partida decisivă

FCSB

Comentarii

Meciul Şahtior Karagandi - FCSB, din manşa secundă a turului doi preliminar al Conference League, se va disputa, joi, în Armenia, la Erevan.

Meciul Şahtior Karagandi - FCSB, din Conference League, se va disputa la Erevan

Conform FCSB, această decizie a fost luată odată cu introducerea Kazahstanului pe lista roşie, ca urmare a creşterii numărului de infectări cu COVID-19 din această ţară.

Meciul va începe la ora 16:00 (ora României), pe stadionul ”Vazgen Sargsyan”, din Erevan. În partida tur, FCSB s-a impus cu 1-0, graţie golului înscris de Andrei Cordea, în minutul 38.

Gigi Becali ştie cât poate obţine din Conference League

Înaintea meciului tur cu Karagandi, finanţatorul FCSB a anunţat ce sumă de bani speră să obţină de pe urma parcursului european din acest sezon: "Noi suntem favoriţi, clar că suntem favoriţi. Dacă nu trecem de turul asta îţi dai seama că nici nu vreau să mă gândesc la aşa ceva.

Asta înseamnă să facem nişte coeficient, să îmbunătăţim coeficientul, asta înseamnă ceea ce avem nevoie pentru la anul, când o să fim în Liga Campionilor. Să avem coeficient, să fim cap de serie, înseamnă şi bani, dacă ne calificăm şi mergem mai departe putem să ajungem chiar la 10 milioane. O victorie este 500 de mii, cam aşa ceva”, a spus Becali, pentru Pro TV.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifcsbsahtior karakandi 

viewscnt
Articole similare