Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul SCM Râmnicu Vâlcea - Podravka, din Liga Campionilor, amânat! Autorităţile vâlcene au instaurat starea de urgenţă în oraş

Meciul SCM Râmnicu Vâlcea - Podravka, din Liga Campionilor, amânat! Autorităţile vâlcene au instaurat starea de urgenţă în oraş

Handbal

Comentarii

SCM Râmnicu Vâlcea nu va mai evolua la finalul acestei săptămâni în Liga Campionilor la handbal feminin.

Meciul cu Podravka, programat duminică, a fost amânat de Federaţia Europeană. Decizia a venit după ce autorităţile vâlcene au instaurat starea de urgenţă în oraş, ca urmare a exploziei de cazuri de coronavirus.

Au fost anulate astfel toate evenimentele sportive până în data de 14 octombrie. Echipa lui Florentin Pera a primit şi veşti bune. Mireya Gonzalez şi Kristina Liscevici s-au vindecat de coronavirus şi pot reveni în pregătiri. După trei etape, SCM Râmnicu Vâlcea este ultima în grupa din Liga Campionilor, fără să fi obţinut vreun punct.

"Am luat legătura cu Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea şi am primit o adresă prin care ni s-a transmis o recomandare de a nu disputa meciul cu Podravka. Am trimis toate aceste documente traduse la Federaţia Europeană de Handbal", a declarat Florin Verigeanu.

 

Afla mai multe despre: scm râmnicu vâlcealiga campionilor 

viewscnt
Articole similare