Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul special FCSB - Dinamo Kiev se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Premieră pentru vicecampioana României

Meciul special FCSB - Dinamo Kiev se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Premieră pentru vicecampioana României

Fotbal intern

Comentarii

FCSB şi Dinamo Kiev s-au pus de acord asupra arenei pe care va avea loc meciul amical, anume stadionul Arcul de Triumf.

Meciul special FCSB - Dinamo Kiev se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Premieră pentru vicecampioana României

Dinamo Kiev a pornit un turneu amical prin Europa pentru a promova pacea în lume, pe fondul războiului ruso-ucrainean, iar în primul joc o va întâlni pe FCSB.

Partida dintre campioana Ucrainei şi vicecampioana României va avea loc pe 20 aprilie, pe stadionul Arcul de Triumf, potrivit lui Artem Frankov, redactorul-şef al publicaţiei Futbol.

Va fi primul joc pe care FCSB îl va disputa pe noua arenă din Bucureşti.

Campionatul din Ucraina este suspendat din cauza conflictului militar pe o perioadă nedeterminată.

Astfel, Dinamo Kiev va organiza o serie de "meciuri pentru pace". În acest turneu cu scop caritabil, pe lângă FCSB, campioana Ucrainei va întâlni echipe precum Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Legia Varşovia, FC Barcelona, Benfica Lisabona, Ajax, Sporting sau FC Basel.

Dinamo Kiev a sosit în România pe data de 1 aprilie, acolo unde se pregăteşte în momentul de faţă.

”Toate aceste meciuri cu participarea campioanei Ucrainei se vor desfăşura sub sloganul <<Meci pentru pace! Opriţi războiul!>>. Scopul organizării acestor meciuri este informarea comunităţii internaţionale despre teribilul război din Ucraina şi strângerea de fonduri pentru sprijinirea ucrainenilor afectaţi de războiul cu agresorul rus”, se arată în anunţul clubului Dinamo Kiev.

Mihai Stoica, după amânea iniţială a meciului FCSB - Dinamo Kiev: "Am vorbit cu Mircea Lucescu"

În urmă cu o săptămână, Mihai Stoica a oferit detalii cu privire la meciul amical dintre FCSB şi Dinamo Kiev, amânat iniţial. În cele din urmă, acesta va avea loc pe stadionul Arcul de Triumf.

"Vom juca la o dată pe care o stabilim ulterior cu Mircea Lucescu. Nu prea erau pregătiţi venind cu autocarul şi cu problemele. Probabil că vom juca la finalul acestei luni. Cu CFR Cluj jucăm pe 17-18 aprilie. E un meci amical şi e o datorie să ne ajutăm fraţii, pentru că suferă. 

Poate pe Arena Naţională, vom vedea. A mai venit şi Gigi cu glumele alea ale lui, iar când aceste glume sunt transcrise se pierd, râsetele se pierd. Oamenii s-au gândit că după jucăm doar acolo (n.r. la Arcul de Triumf). Data au propus-o ei. Acum o oră şi ceva am vorbit cu nea Mircea şi am convenit să jucăm la o altă dată", a declarat managerul general al celor de la FCSB, pentru Orange Sport, la vremea respectivă.

Pe stadionul Arcul de Triumf s-a jucat deja primul meci de fotbal. Echipa naţională de fotbal feminin a României a disputat meciul cu Elveţia, scor 1-1, în calificările Cupei Mondiale din 2023, din Australia şi Noua Zeelandă.

Afla mai multe despre: mircea lucescufcsb 

viewscnt
Articole similare