Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Atalanta - Valencia 4-1. Visul frumos continuă pentru echipa lui Gian Piero Gasperini

VIDEO Atalanta - Valencia 4-1. Visul frumos continuă pentru echipa lui Gian Piero Gasperini
Comentarii

Atalanta - Valencia se joacă acum, în manşa tur a optimilor de finală din UEFA Champions League. Meciul poate fi urmărit în direct pe Telekom Sport 2, iar cele mai importante faze se vor vedea, ca de fiecare dată, şi pe site-ul telekomsport.ro, în format LIVE VIDEO.

Visul frumos al Atalantei în Liga Campionilor a continuat cu o victorie clară în faţa Valenciei în turul optimilor. Italienii au fost efiecienţi în faţa unei echipe a Valencei care nu câştigă de patru meciuri.

Cinci şuturi pe poartă a avut Atalatna dintre care 4 au fost transformate în gol. Hateboer l-a învins primul pe Domenech după un sfert de oră. 2-0 a fost scorul pauzei. Golghterul Atalanteri din Serie A, Ilicic a mrcat primul lui gol în ligă din  acest sezon.

După pauză Freuler a majorat şi mai mult diferenţa, iar Hateboer i-a îngenuncheat pe iberici. 12 goluri a ajuns să aibă Atalanta la sezon ei de debut în grupele Ligii şi 10 marcatori. Valencia a înscris şi ea o dată prin Cheryshev, cu 25 de minute înainte de final. Nu s-a mai marcat, iar italenii sunt extrem de aproape de calificarea în sferturi. 

VIDEO | Atalanta - Valencia 4-1 (Hateboer 16, 63, Ilicic 42, Freuler 58 / Cherysev 67)

Echipele de start:

Atalanta: Gollini - Toloi, Palomino, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Pasalic - Ilicic, Gomez (C)

Valencia: Doménech - Wass, Mangala, Diakhaby, Gaya - Ferran Torres, Parejo (C), Kondogbia, Soler - Guedes, Maxi Gomez

Final de meci. 

Min. 70 - Ratare imensă a Valenciei! Gollini îl blochează pe Cherysev.

Min. 67 - GOOOL!!! Valencia reduce din handicap. Intrat în locul lui Guedes, Cherysev reuşeşte să marcheze.

Min. 63 - GOOOL!!! Dezastru pentru „lilieci”! Hateboer face 4-0 pentru Atalanta.

Min. 61 - Ratare imensă a Valenciei! Maxi Gomez şutează din câţiva metri, dar mingea refuză să intre în poarta lui Gollini.

Min. 58 - GOOOL!!! Freuler înscrie superb, iar tabela arată scor de neprezentare pe San Siro.

Min. 51 - Valencia are prima ei ocazie a reprizei a doua. Soler ratează din poziţie ideală.

Min. 50 - Atalanta, aproape de 3-0. Diakhaby, la un pas de autogol.

Min. 46 - A început actul secund.

Min. 45 - E pauză pe San Siro.

Min. 42 - GOOOL!!! Atalanta răzbună ocaziile oaspeţilor şi face 2-0 prin Illicic.

Min. 35 - O nouă ocazie mare de egalare a „liliecilor”! Guedes trage în cross, dar mingea se scurge pe lângă stâlpul porţii lui Gollini.

Min. 30 - Ocazie mare de egalare a oaspeţilor! Ferran Torres trage în bară.

Min. 16 - GOOOL!!! Domenech e neputincios şi Hateboer deschide scorul.

Min. 8 - Intervenţie colosală a lui Domenech! Ilicic e blocat cu o paradă rar întâlnită. 

Min. 4 - Prima şansă de gol a meciului le apariţine gazdelor. Gomez şutează puternic puţin peste poarta lui Domenech

Min. 1 - A început meciul!


LIVE | Atalanta - Valencia, miercuri, ora 22:00, pe Telekom Sport 2

Atalanta - Valencia e întâlnirea surpriză din prima manşă a turului optimilor UEFA Champions League. Returul este programat pentru ziua de marţi, 10 martie. Italienii se află la prima participare din istorie în cea mai tare competiţie intercluburi şi a ajuns în primăvară după ce a terminat pe locul 2 grupa din care au mai făcut parte Manchester City, Şahtior Doneţk şi Dinamo Zagreb.

Pe propriul teren, italienii au pierdut în faţa lui Şahtior, scor 1-2, au remizat cu Man City, scor 1-1 şi au bătut-o pe Dinamo Zagreb, scor 2-0. În campionat, Atalanta este pe locul 4, la nouă puncte sub Inter, echipa de pe locul 3 şi la şase puncte peste AS Roma, echipa de pe poziţia a 5-a. Pe romani i-a învins chiar în ultima etapă de campionat, scor 2-1, aceasta fiind a treia victorie din ultimele patru etape.

Valencia trebuie să ţină cont de faptul că, Atalanta are cel mai bun atac din Serie A, cu 63 de goluri, opt mai multe decât liderul Lazio. La fel ca în toamnă, stadionul pe care se va juca va fi San Siro, având în vedere că arena din Bergamo nu este omologată pentru cupele europene.

LIVE | Atalanta - Valencia, miercuri, ora 22:00, pe Telekom Sport 2

Valencia a câştigat cu greu grupa H, cu 11 puncte, o grupă din care au mai făcut parte Chelsea, echipă care a terminat pe locul 2, cu acelaşi număr de puncte, Ajax, care a avut 10 puncte şi Lille care a obţinut doar un punct.

În deplasare, „liliecii” au fost invincibili în UEFA Champions League. Echipa lui Celades le-a învins cu acelaşi scor pe Chelsea şi pe Ajax, 1-0 şi a remizat la Lille, scor 1-1. Valencia este la al doilea sezon bun în cupele europene. Anul trecut, deşi a fost eliminată din Liga Campionilor, gruparea iberică a ajuns până în semifinalele UEFA Europa League, acolo unde a pierdut în faţa lui Arsenal.

 

Afla mai multe despre: atalantavalenciachampions leaguelive 

viewscnt
Articole similare