Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Tottenham - Rennes, din Conference League, a fost amânat din cauza focarului de COVID-19 din vestiarul englezilor

Meciul Tottenham - Rennes, din Conference League, a fost amânat din cauza focarului de COVID-19 din vestiarul englezilor
Comentarii

Meciul Tottenham – Rennes, programat joi seară, de la ora 22:00, în ultima etapă a Grupei G a Conference League, a fost amânat din cauza cazurilor de COVID-19 de la echipa londoneză.

“Partida de acasă cu Rennes nu va avea loc joi, după ce s-au înregistrat câteva cazuri pozitive la COVID-19 în club. Sunt în curs discuţii cu UEFA şi vă vom oferi mai multe informaţii cu privire la acest meci pe măsură ce apar”, a anunţat Tottenham pe site-ul oficial.

Tottenham Hotspur a precizat că autorităţile sanitare au recomandat închiderea zonei pentru prima echipă de la baza sa de pregătire în această perioadă, “în interesul sănătăţii şi siguranţei jucătorilor şi staff-ului”

În conferinţa de presă de miercuri, managerul Antonio Conte a anunţat că opt jucători şi cinci membri ai staff-ului echipei Tottenham au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.


Tehnicianul Antonio Conte a anunţat, miercuri, că opt jucători şi cinci membri ai stafului echipei Tottenham au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, informează BBC.

Tottenham trece prin clipe grele

“Pe zi ce trece apar mai multe cazuri. Nu este o situaţie bună”, a spus Conte. “Este imposibil să vorbesc aastăzi despre fotbal. Situaţia la care s-a ajuns m-a supărat.

Este o situaţie gravă. Pregătim meciul cu Rennes, dar este foarte dificil. La sfârşitul antrenamentului un jucător a fost testat pozitiv, încă un membru al stafului...

Mâine cine va mai fi găsit pozitiv? Acum suntem puţin speriaţi, pentru că nu ştim ce va fi mâine”, a adăugat el.

Antonio Conte, care este vaccinat, nu a precizat dacă noile cazuri sunt cu varianta Omicron a Covid-19.

El a menţionat, în ceea ce priveşte vaccinarea la Tottenham, că fiecare decide ce este mai bun pentru el.

În sezonul trecut, un meci între Newcastle şi Aston Villa, din Premier League, a fost amânat din cauza cazurilor de covid-19 de la Newcastle. În aceeaşi lună, s-a înregistrat un focar de coronavirus şi la Manchester City, care a avut un meci cu Everton amânat.

Tottenham Hotspur are programat joi, de la ora 22.00, meciul de teren propriu cu Rennes, contând pentru ultima etapă a grupelor Conference League. Partida are să fie condusă de Horaţiu Feşnic.

Afla mai multe despre: tottenham 

viewscnt
Articole similare