Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Zilei. Astra - Dinamo, Liga 1 Betano. Toată lumea pariază pe victoria oaspeţilor

Meciul Zilei. Astra - Dinamo, Liga 1 Betano. Toată lumea pariază pe victoria oaspeţilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Meciul Zilei. Astra - Dinamo, Liga 1 Betano. Toate casele de pariuri au scăzut cota pe victoria oaspeţilor. De ce? Astra s-a calificat matematic în play-off, iar Dinamo are nevoie de victorie ca să ajungă tot acolo.

Meciul Zilei. Astra - Dinamo, Liga 1 Betano

O victorie a dinamoviştilor este cotată acum cu 1.65, situaţie care nu s-ar fi întâmplat niciodată în mod normal. De menţionat că ultimele zece partide directe dintre aceste două echipe s-au terminat de fiecare dată cu varianta ambele marchează câştigătoare, dar acum sunt slabe şanse să se întâmple. Astra are mulţi jucători suspendaţi şi e lipsită de motivaţie.

Meciul Zilei. Astra - Dinamo, Liga 1 Betano

Dinamo se califică în play-off dacă învinge indiferent de ce se întâmplă în celelalte meciuri. Există o situaţie neplăcută pentru câini, în care pot rata prezenţa în play-off dacă pierd cu Astra şi Iaşi pierde cu Viitorul. Atunci, ar mai fi nevoie ca Botoşani să-şi câştige meciul său cu Gaz Metan. Este o situaţie în care Iaşi va merge în play-off datorită unui clasament în trei. O altă veste proastă pentru Dinamo este absenţa lui Nemec. Golgheterul lui Dinamo nu va juca la Giurgiu. 

Nici suporteri nu vom avea prea mulţi în tribune, după ce gazdele au pus 50 de lei preţul minim al biletelor. Este o metodă prin care Astra încearcă să aducă puţini suporteri dinamovişti la stadion. 

Pronostic: 2 @ 1.65

Afla mai multe despre: astradinamoliga 1ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare