Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Zilei: Chiajna – Dinamo, Liga 1 Betano. Victorie obligatorie pentru play-off

Meciul Zilei: Chiajna – Dinamo, Liga 1 Betano. Victorie obligatorie pentru play-off

Ponturi pariuri

Comentarii

Meciul Zilei: Chiajna – Dinamo, Liga 1 Betano. Dinamo Bucureşti are nevoie de puncte şi de şansă pentru a se califica în play-off, iar înainte de meciul cu FCSB trebuie să treacă de Concordia Chiajna.

Concordia a pierdul primul meci oficial din 2018, însă adversarul a fost foarte dificil, CFR Cluj, liderul din Liga 1 Betano. Gruparea din Chiajna nu a avut şanse foarte mari în atac, iar în apărare lucrurile nu au arătat foarte bine, fiind depăşită de două ori. Acum primeşte vizita celor de la Dinamo, care vor să strângă puncte pentru play-off. Aici poţi vedea toate cele 208 variante de pariere pe care le ai la dispoziţie pentru acest meci. 

Meciul Zilei: Chiajna – Dinamo, Liga 1 Betano

Dinamo Bucureşti a scos un egal norocos cu CS U Craiova, reuşind să egaleze pe finalul partidei. Acum mai are trei meciuri, în care trebuie să strângă mai multe puncte decât rivalele la play-off, FC Botoşani, Viitorul şi Astra Giurgiu. Lucrurile sunt destul de complicate, deoarece atât Astra, cât şi Viitorul, au strâns deja patru puncte în cele două meciuri disputate în noul an. Când s-au întâlnit în tur, cele două formaţii au oferit un duel foarte spectaculos, cu cinci goluri. Gruparea din Chiajna a învins surprinzător, 3-2, aceasta fiind una dintre marile surprize ale începutului de campionat.

Acum, având în vedere miza pe care o are meciul pentru Dinamo, ne aşteptăm ca oaspeţii să domine partida şi să forţeze o victorie. Bookmakerii au fost foarte generoşi cu oaspeţii, oferind pentru victoria acestora cota 1.58.

Partida este programată la ora 20:45, ora României, şi poate fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 şi cu streaming live pe platforma Betano.

Meciul Zilei: Chiajna - Dinamo 2 @ 1.58

Afla mai multe despre: chiajnadinamoliga 1 betanoponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare