Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Zilei. Dinamo – FCSB, Liga 1 Betano. Cota de 1.54 care merită încercată

Meciul Zilei. Dinamo – FCSB, Liga 1 Betano. Cota de 1.54 care merită încercată

Ponturi pariuri

Comentarii

Meciul Zilei. Dinamo – FCSB, Liga 1 Betano. În timp ce FCSB speră să termine pe primul loc sezonul regulat, fiind deja calificată în play-off, pentru Dinamo meciul este decisiv în privinţa terminării campionatului pe unul din primele şase locuri.

Meciul Zilei. Dinamo – FCSB, Liga 1 Betano

Dinamo a început foarte spectaculos anul 2018, reuşind să ofere două meciuri cu multe goluri. Primul dintre ele, 2-2 cu CS U Craiova, iar al doilea câştigat cu 4-3 la Concordia Chiajna. Concluziile sunt destul de simple: apărarea este la pământ, însă atacul este în formă şi reuşeşte să compenseze greşelile din apărare. Înaintea acestei runde, Dinamo era pe un loc de play-off, însă Poli Iaşi şi FC Botoşani sunt la doar două puncte distanţă.

De partea cealaltă, FCSB are tot patru puncte strânse în noul an, după victoria cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, şi egalul cu CFR Cluj, scor 1-1. Al doilea meci a arătat o echipă destul de modestă, iar lupta pentru titlu pare mai disputată ca niciodată. Moralul este însă excelent, după ce bucureştenii au reuşit să câştige în Europa League manşa tur cu Lazio, scor 1-0, după un gol marcat de Gnohere.

Meciul Zilei. Dinamo – FCSB, Liga 1 Betano

FCSB şi Dinamo s-au mai întâlnit o singură dată în acest sezon, în tur, când roş-albaştrii s-au impus pe teren propriu la limită, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost reuşit de Momcilovici, însă diferenţa putea fi mai mare dacă nu rata Budescu o lovitură de la 11 metri. Acum, având în vedere motivaţia celor de la Dinamo, dar şi faptul că FCSB se gândeşte şi la returul cu Lazio, unde poate obţine o calificare istorică în faza următoare, ne aşteptăm să vedem goluri din partea gazdelor. Aşadar, pariem cu încredere pe o reuşită a dinamoviştilor.

Agentia Betano îţi pune la dispoziţie peste 200 de variante de pariere pentru acest meci

Pronostic: Dinamo înscrie @ 1.54

Afla mai multe despre: liga 1ponturi pariuridinamofcsbpariuri sportive 

viewscnt
Articole similare