Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Zilei. FC Voluntari – CS U Craiova, Liga 1 Betano. Oltenii au o cotă bună la victorie

Meciul Zilei. FC Voluntari – CS U Craiova, Liga 1 Betano. Oltenii au o cotă bună la victorie

Ponturi pariuri

Comentarii

Meciul Zilei. FC Voluntari – CS U Craiova, Liga 1 Betano. După trei zile pline de fotbal european, ne întoarcem în Liga 1 Betano, unde încă se dau lupte grele pentru play-off.

Meciul Zilei. FC Voluntari – CS U Craiova, Liga 1 Betano

Pentru FC Voluntari, lucrurile sunt destul de clare. Nu mai are nicio şansă să rateze play-out-ul, însă strânge cât mai multe puncte pentru a sta departe de zona retrogradării. De când a reînceput campionatul, gruparea de lângă Bucureşti a strâns trei puncte, după victoria spectaculoasă de la Timişoara, scor 3-2. Cu toate acestea, ultimul meci de pe teren propriu le dă emoţii ilfovenilor, deoarece au fost învinşi cu 4-0 de Poli Iaşi în prima rundă din 2018. Biletul zilei Andrei Dumitru

De partea cealaltă, CS U Craiova a profitat de egalul celor de la FCSB cu CFR Cluj şi s-a apropiat la patru puncte de locul doi, fiind din nou intrată în cursa pentru titlu. Oltenii au strâns patru puncte în 2018, după ce au terminat la egalitate cu Dinamo şi au învins la limită Sepsi, scor 1-0. Cifrele din deplasare nu arată însă prea bine, având patru meciuri la rând fără victorie.

Meciul Zilei. FC Voluntari – CS U Craiova, Liga 1 Betano

În tur, CS U Craiova a oferit o supriză pe teren propriu, după ce a terminat doar la egalitate cu FC Voluntari, scor 1-1, un meci care a adus destul de multă supărare pariorilor, care jucaseră sume importante pe 1 solist, la o cotă de 1.50. Ambele goluri au fost înscrise în repriza secundă, Tudorie deschizând scorul pentru Voluntari şi Băluţă aducând egalarea cu 20 de minute înainte de final. Acum, având în vedere forma oltenilor, suntem de părere că vor domina jocul şi vor reuşi să plece la final cu toate cele trei puncte.

Betano iti pune la dispoziţie peste 200 de variante de pariere pentru acest meci.

Pronostic: 2 @ 1.80

Afla mai multe despre: meciul zileiponturi pariurivoluntaricraiovaliga 1 betano 

viewscnt
Articole similare