Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Zilei: Juventus – Tottenham, Liga Campionilor. Cota perfectă de jucat la acest duel

Meciul Zilei: Juventus – Tottenham, Liga Campionilor. Cota perfectă de jucat la acest duel

Ponturi pariuri

Comentarii

Meciul Zilei: Juventus – Tottenham, Liga Campionilor. Torinezii sunt în cursa pentru titlu, în timp ce Tottenham nu mai are nicio şansă în Premier League, nici măcar la locul doi.

Meciul Zilei: Juventus – Tottenham, Liga Campionilor

Juventus a reuşit să câştige în această etapă într-o deplasare grea, la Fiorentina, scor 2-0, iar acum are un moral excelent înaintea confruntării cu londonezii de la Tottenham, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Cu acest succes, Juventus a ajuns la 11 meciuri consecutive câştigate. Impresionant este şi modul în care a făcut-o: 10 dintre ele fără să primească gol.

De partea cealaltă, Tottenham vine după o săptămână foarte bună: s-a calificat mai departe în Cupa FA, după 2-0 cu Newport, şi s-a impus în derby-ul nordului Londrei, 1-0 cu Arsenal. Acum speră să învingă finalista de anul trecut din Ligă, însă şansele pentru acest lucru sunt destul de mici, având în vedere faptul că Juventus este mult mai experimentată în această competiţie.

Meciul Zilei: Juventus – Tottenham, Liga Campionilor

Juventus şi Tottenham s-au mai întâlnit până acum de două ori, însă niciodată într-un meci oficial. Primul amical a avut loc în vara anului 2016, când englezii s-au impus cu 2-1, pentru ca anul trecut italienii să îşi ia revanşa şi să câştige cu 2-0. Acum ne aşteptăm să vedem un meci foarte strâns, cel mai probabil cu puţine goluri, în special din cauza faptului că este manşa tur şi nicio echipă nu vrea să rişte. Ne aşteptăm totuşi ca Juventus să domine partida şi probabil să plece cu un mic avantaj pentru retur.

Betano ne oferă o cotă excelentă pentru varianta cu maximum două goluri în meci. 

Pronostic: Sub 2,5 @ 1.64

Afla mai multe despre: juventustottenhamponturi pariuripariuri sportiveliga campionilor 

viewscnt
Articole similare