Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Zilei. Lazio - FCSB, Europa League. Cota simplă care merită încercată

Meciul Zilei. Lazio - FCSB, Europa League. Cota simplă care merită încercată

Pariuri sportive

Comentarii

Meciul Zilei. Lazio - FCSB, Europa League. Această partidă este aşteptată cu nerăbdare nu doar de către fanii stelişti, ci şi de pariori. Cotele favorabile roş-albaştrilor sunt în general uriaşe, dar are oare FCSB forţa de a se califica?

Meciul Zilei. Lazio - FCSB, Europa League

În tur, echipa lui Nicolae Dică s-a impus cu 1-0 graţie reuşitei lui Harlem Gnohere. După gol, Lazio s-a trezit şi a ratat câteva oportunităţi mari de gol, însă, în acelaşi timp, putea pierde acel meci cu 0-2. E de aşteptat ca lucrurile să evolueze cu totul altfel pe Olimpico, acolo unde Lazio are rezultate excelente. Nu mai departe de acum trei zile o învingea cu 2-0 pe Verona în campionat, ambele goluri purtând semnătura golgheterului Ciro Immobile. De altfel, acesta se luptă pentru câştigarea Ghetei de Aur în acest sezon, aflându-se în top 5 cei mai prolifici marcatori din campionatele tari ale Europei. 

FCSB vine după o remiză în derby-ul cu Dinamo. 2-2 a fost scorul acelui meci, cu roş-albaştrii marcând două goluri în ultimele opt minute de joc. Reuşita care le-a adus un punct a venit chiar la ultima fază a jocului. În urma acestui rezultat, liderul CFR Cluj s-a distanţat la patru puncte în clasament, dar nimic nu este jucat. În play-off, punctele se vor înjumătăţi. 

Meciul Zilei. Lazio - FCSB, Europa League

Nu gândim patriotic, ci inteligent. FCSB are un portar nesigur în persoana lui Andrei Vlad, iar din teren nu va putea fi condusă de cel mai experimentat jucător al său, Mihai Pintilii, suspendat. Presa din Italia anunţă că Simone Inzaghi va băga titularii de această dată, cu Immobile şi Felipe Anderson în frunte.  Ca să se califice, Lazio trebuie să învingă fie la minimum două goluri diferenţă, fie cu 1-0, dar cu condiţia să se impună în prelungiri sau la penalty-uri. 

Pronostic: Lazio se califică @ 1.67

Afla mai multe despre: laziofcsbeuropa leagueponturi pariuripariuri sportive 

viewscnt
Articole similare