Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Zilei. Man United - Chelsea, Premier League. Bătălia pentru locul 3 din Anglia

Meciul Zilei. Man United - Chelsea, Premier League. Bătălia pentru locul 3 din Anglia

Pariuri sportive

Comentarii

Meciul Zilei. Man United - Chelsea, Premier League. Derby-ul etapei a 28-a din campionatul Angliei se joacă de la ora 16:05 pe Old Trafford. Va reprezenta totodată un duel pentru locul 3 în clasament.

Meciul Zilei. Man United - Chelsea, Premier League

Manchester United ocupă în acest moment locul 3, cu 56 de puncte. Chelsea se află la trei lungimi în urmă. Pe teren propriu, echipa lui Mourinho a pierdut un singur meci în Premier League în acest sezon, în prima parte a sezonului cu rivala Manchester City. Apărarea a fost punctul forte al "diavolilor". Aceştia au cea mai sigură defensivă din campionat, cu doar 19 goluri primite în 27 de etape. De cealaltă parte, Chelsea a avut un sezon cu suişuri şi coborâşuri, vorbindu-se la un moment chiar de posibila demitere a lui Antonio Conte. Londonezii şi-au mai revenit între timp şi vin după o remiză împotriva Barcelonei, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Tot un rezultat de egalitate a înregistrat şi United în această competiţie, 0-0 cu Sevilla.

Meciul Zilei. Man United - Chelsea, Premier League

Golgheterii celor două echipe sunt doi belgieni. United îl are pe Lukaku (12 goluri), în timp ce oaspeţii se laudă cu Hazard (11 goluri). Şase din ultimele şapte confruntări directe s-au încheiat cu varianta NG (nu marchează ambele) câştigătoare. Chelsea nu se simte deloc bine pe Old Trafford, unde a câştigat doar două meciuri în ultimii 13 ani. Londonezii nu strălucesc afară nici în ultima vreme: au o singură victorie în precedentele şase jocuri oficiale. În acelaşi timp, United nu a încasat gol în cinci din ultimele şase jocuri oficiale de acasă. 

ECHIPELE PROBABILE

Man United (4-3-3): De Gea; Valencia, Smalling, Bailly, Young; McTominay, Matic, Pogba; Martial, Lukaku, Sanchez

Chelsea (3-4-3): Courtois; Azpilicueta, Christensen, Rudiger; Moses, Fabregas, Kante, Alonso; Wilian, Morata, Hazard

Pronostic: Sub 2,5 @ 1.75

Afla mai multe despre: meciul zileimanchester unitedchelseapremier league 

viewscnt
Articole similare