Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Zilei. Sevilla - Manchester United, Liga Campionilor. Andaluzii au cifre impresionante acasă

Meciul Zilei. Sevilla - Manchester United, Liga Campionilor. Andaluzii au cifre impresionante acasă

Ponturi pariuri

Comentarii

Meciul Zilei. Sevilla - Manchester United, Liga Campionilor. Este fără îndoială o partidă aşteptată cu nerăbdare de pariori, care va putea fi urmărită în exclusivitate la Telekom Sport 1, de la ora 21:45.

Meciul Zilei. Sevilla - Manchester United, Liga Campionilor

După o perioadă mai puţin reuşită, care a culminat cu un eşec drastic împotriva celor de la Eibar, scor 1-5, FC Sevilla şi-a revenit şi a legat trei victorii consecutive, ce-i drept împotriva unor adversari modeşti. Pe teren propriu, Sevilla a suferit o singură înfrângere în acest sezon, 3-5 chiar în derby-ul cu Betis. În rest, doar rezultate pozitive pentru formaţia pregătită de Vincenzo Montella. De menţionat şi faptul că, exceptând partida cu Levante, terminată 0-0, Sevilla a marcat în fiecare meci de acasă în actuala stagiune. 

Man United e inconstantă şi şi-a luat adio de la titlu în Premier League, însă mai poate câştiga două trofee importante: Liga Campionilor şi Cupa Angliei. Desigur, drumul este mult mai lin în cea de-a doua competiţie. Echipa lui Mourinho a pierdut de şase ori în deplasare pe parcursul acestui sezon, semn că nu este nici pe departe o pretendentă la câştigarea UEFA Champions League. 

Meciul Zilei. Sevilla - Manchester United, Liga Campionilor

Fiecare echipă are absenţe ce pot fi suplinite, iar cei mai în formă jucători vor fi pe teren diseară. Linia ofensivă a oaspeţilor este cu adevărat stelară, Mourinho urmând a-i introduce în faţă pe Alexis, Pogba şi Lukaku. 

ECHIPELE PROBABILE

Sevilla (4-2-3-1): Rico; Navas, Mercado, Lenglet, Escudero; N'Zonzi, Banega; Muriel, Vázquez, Sarabia; Ben Yedder
Absenţi: Carriço, Kjær

Man United (4-2-1-2-1): De Gea; Valencia, Lindelöf, Bailly, Young; Matić, Herrera; Lingard; Alexis, Pogba; Lukaku
Absenţi: Rojo, Jones, Fellaini, Ibrahimović

Pronostic: 1X @ 1.56

Afla mai multe despre: sevillamanchester unitedponturi pariurimeciul zilei 

viewscnt
Articole similare