Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Zilei. Wolfsburg - Bayern, Bundesliga. Cota perfectă pentru azi

Meciul Zilei. Wolfsburg - Bayern, Bundesliga. Cota perfectă pentru azi

Ponturi pariuri

Comentarii

Meciul Zilei. Wolfsburg - Bayern, Bundesliga. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale weekend-ului se dispută în Bundesliga, unde Bayern Munchen se deplasează la Wolfsburg.

Meciul Zilei. Wolfsburg - Bayern, Bundesliga

Wolfsburg nu trece deloc printr-o formă foarte bună, având doar o victorie în ultimele cinci meciuri disputate. Mai mult, a fost eliminată şi din Cupa Germaniei, după ce a fost învinsă de Schalke, scor 0-1. În ultima etapa, a pierdut fără nicio şansă la Werder Bremen, scor 1-3. Marea problemă este atacul, care a înscris doar patru goluri în cele şase partide pe care le-a disputat în 2018.

De partea cealaltă, Bayern Munchen trece printr-o perioadă excelentă, cu 14 victorii la rând în toate competiţiile. În ultima rundă, s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Schalke, scor 2-1, şi a reuşit să se ducă la 18 puncte de locul doi, ocupat de RB Leipzig. Acum, gruparea din Munchen joacă ultimul meci înainte de confruntarea din Liga Campionilor cu Beşiktaş, aşa că sunt şanse foarte mari să vedem câteva rezerve în teren.

Meciul Zilei. Wolfsburg - Bayern, Bundesliga

Sezonul trecut, Bayern Munchen s-a întâlnit cu Wolfsburg  de trei ori şi tot de atâtea ori a câştigat. În campionat a făcut spectacol, 5-0 acasă şi 6-0 în deplasare, iar în Cupă s-a impus la limită, scor 1-0. În turul sezonului actual, Bayern nu a putut să ia toate cele trei puncte pe teren propriu, terminând la egalitate, scor 2-2.

Deşi la pauză scorul era 2-0, bavarezii s-au relaxat şi au primit două goluri în partea secundă, unul dintre ele cu doar şapte minute înainte de final. Având în vedere forma în care se află acum, suntem de părere că Bayern Munchen nu are cum să rateze victoria.

Partida poate fi urmărită cu streaming online pe site-ul agenţiei Betano. 

Pronostic: 2 @ 1.40

Afla mai multe despre: wolfsburgbayernbundesligaponturi pariuripariuri sportive 

viewscnt
Articole similare