Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile de baschet din România, suspendate până la 31 martie

Meciurile de baschet din România, suspendate până la 31 martie

Baschet

Comentarii

Meciurile din ligile naţionale de baschet, atât la feminin, cât şi la masculin, precum şi din comptiţiile 3x3, au fost suspendate până la 31 martie, din cauza coronavirusului, informează Federaţia Română de Baschet.

"În vederea prevenirii extinderii pandemiei de COVID-19, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Federaţiei Române de Baschet, după o consultare cu majoritatea reprezentanţilor cluburilor din Ligile Naţionale de Baschet şi a conducerilor Colegiului Central al Arbitrilor şi Comisiei Centrale de Comisari, decide următoarele:

1. Suspendarea meciurilor din Ligă Naţională de Baschet Masculin şi Ligă Naţională de Baschet Feminin până la data de 31.03.2020.

2. Suspendarea meciurilor din Turneul Final al Cupei României 3x3, masculin, ediţia 2020, şi a altor competiţii oficiale de baschet 3x3, până la data de 31.03.2020.

3. În funcţie de evoluţia situaţiei din România referitoare la pandemia de COVID-19, prezenta decizie va suportă modificări", se arată într-un comunicat.

Şi Federaţia Internaţională de Baschet (FIBA) a anunţat suspendarea tuturor competiţiilor organizate sub egida sa, începând de vineri, până la o dată ce nu a fost precizată, din cauza pandemiei de coronavirus.

Afla mai multe despre: baschet 

viewscnt
Articole similare