Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile spectacol din playoff-ul NHL au revenit în direct la Telekom Sport în această dimineaţă!

Meciurile spectacol din playoff-ul NHL au revenit în direct la Telekom Sport în această dimineaţă!

Hochei pe gheață

Comentarii

La TD Garden, din Boston, scorul general dintre Bruins şi Toronto Maple Leafs era 3-3 şi a fost nevoie de meciul 7, decisiv, pentru stabilirea ultimei echipe calificate în faza a doua, semifinalele de conferinţă.

Canadienii au condus de 3 ori pe tabelă, doar pentru a se vedea, din nou, învinşi şi eliminaţi din primul tur al playoff-ului.

Nicio serie în acest sezon nu ajunsese la meciul 7, dar acest lucru s-a întâmplat cînd Boston Bruins au irosit un scor general de 3-1 şi s-au văzut nevoiţi să dispute meciul 7 cu Toronto.

În duelul portarilor cotaţi cu cele mai bune cifre în sezonul regulat, Tuukka Rask şi Frederik Andersen au fost de nerecunoscut, încasând împreună 4 goluri în mai puţin de 10 minute de la începerea partidei. Toronto a condus cu 1-0 şi 2-1, prin dubla veteranului Patrick Marleau, dar Boston a găsit de fiecare dată puterea să revină în meci şi să aibă avantaj de 3-2 după primele 20 de minute.

Următoarele două reprize au fost halucinante şi greu de explicat. Canadienii au marcat două goluri în manşa secundă (cel al lui Kasperi Kapanen, în inferioritate numerică, fiind o frumuseţe de generic) şi conduceau cu 4-3 înaintea ultimei părţi, fiind favoriţi la victorie şi la calificare.

Însă Bruins au revenit de la vestiare cu o forţă uluitoare, au înscris de 4 ori la rând, au câştigat al 26-lea meci decisiv din istoria clubului, record al NHL, şi şi-au asigurat prezenţa în turul II, unde vor înfrunta campioana conferinţei de Est, Tampa Bay Lightning.

Semifinalele celor două conferinţe din NHL debutează în forţă în această noapte în direct la Telekom Sport. De la ora 02.00, Washington Capitals îi înfruntă pe Pittsburgh Penguins pentru a treia oară în tot atâtea sezoane, iar de la ora 05.00 încep meciurile din Vest, unde Vegas Golden Knights primesc vizita lui San Jose Sharks.

 

Afla mai multe despre: bostontorontonhltelekom 

viewscnt
Articole similare