Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei la Turneul Campionilor! Cine se califică în semifinalele turneului de la Londra?

Meciurile zilei la Turneul Campionilor! Cine se califică în semifinalele turneului de la Londra?galerie foto

Tenis

Comentarii

Astăzi se dispută ultimele partide din grupa Lleyton Hewitt la Turneul Campionilor. La ora 16:00, în direct pe Telekom Sport 2, Dominic Thiem, locul 8 ATP, îl întâlneşte pe japonezul Kei Nishikori, locul 9 ATP. În cealaltă confruntare, de la ora 22:00, se întâlnesc Roger Federer, locul 3 ATP, şi Kevin Anderson, locul 6 ATP.

Austriacul Dominic Thiem a pierdut în minimum de seturi primele două meciuri de la Turneul Campionilor şi are şanse mici de calificare. Roger Federer a reuşit să câştige al doilea meci din turneu şi există posibilitatea de a merge în semifinale chiar de pe primul loc. Elveţianul pierduse partida de debut cu Kei Nishikori.

Niponul nu se mai impusese în faţa lui Federer din 2014. Deşi l-a învins în minimum de seturi pe elveţian, Nishikori a fost umilit de Kevin Anderson (0-6, 1-6). Sud-africanul are un parcurs perfect până acum la Londra, dar acest lucru nu îi garantează calificarea în fazele superioare.

Calculele în această grupă sunt foarte complicate şi fiecare jucător are şansa de a merge în semifinale. Tocmai de aceea, ATP a oferit o explicaţie pentru fiecare scenariu din această seară:

Programul zilei de la Turneul Campionilor:

Thiem D. - Nishikori K, ora 16:00, Telekom Sport 2

Federer R. - Anderson K, ora 22:00, Telekom Sport 2

Afla mai multe despre: federerturneul campionilortenislondra 

viewscnt
Articole similare