Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Derby-ul Cataloniei, Liga 1, Napoli şi Bayern Munchen în oferta zilei de sâmbătă

Meciurile zilei sunt aici! Derby-ul Cataloniei, Liga 1, Napoli şi Bayern Munchen în oferta zilei de sâmbătă

Media

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

De la ora 11:30 (Farul-UTA)

Farul Constanţa şi UTA se întâlnesc de la ora 11:30 într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei din Liga 2. Farul vine după două înfrângeri cu Ripensia şi Poli Timişoara, dar stă destul de bine pe teren propriu. Are 6 victorii din primele 10 meciuri jucate ”acasă”. Partida se vede în direct la Telekom Sport 3

De la ora 16:00 (Napoli-Frosinone)

Napoli caută să ţină aproape de Juventus, care aseară a câştigat derby-ul cu Inter. Adversara echipei lui Ancelotti este Frosinone, într-un meci în care gruparea napoletană porneşte indiscutabil cu prima şansă. Partida are loc de la ora 16:00 ora României.

De la ora 16:30 (Bayern Munchen-Nurnberg)

Este ora la care intră în scenă, Bayern Munchen. Campioana en titre a Germaniei se vede pe Telekom Sport 3, într-un meci care va avea loc pe Allianz Arena, contra celor de la Nurnberg. Bayern caută să scape de pasa proastă în care a intrat în ultima vreme, iar presiunea pe antrenorul principal Niko Kovac pare să crească de la meci la meci.

De la ora 17:00 (Hermannstadt-Dinamo)

FC Hermannstadt - Dinamo. Liga 1 ne oferă primul meci al zilei de la ora 17:00. Dinamo merge la Sibiu pentru duelul cu echipa lui Vasile Miriuţă, fostul său antrenor. Va termina echipa din Ştefan cel Mare cu pasa proastă în care a intrat deja, de prea mult timp? Aflăm împreună din meciul transmis de Telekom Sport 1, sâmbătă de la ora 17:00.

De la ora 20:00 (CFR-Gaz Metan)

Al doilea meci al zilei din Liga 1 se poate vedea tot la Telekom Sport 1. CFR Cluj, liderul la zi şi campioana en titre a României are meci acasă cun Gaz Metan Mediaş de la ora 20:00. Este unul dintre derby-urile etapei din Liga 1 şi, totodată, un derby zonal. Clujenii caută să păstreze avantajul faţă de principala urmăritoare, FCSB, care are meci greu duminică, împotriva Viitorului Constanţa.

De la ora 21:45 (Espanyol-Barcelona)

Derby-ul Cataloniei, partida dintre marile rivale Espanyol şi FC Barcelona este meciul serii la Telekom Sport. În sezonul 1928-1929 s-a jucat primul meci dintre ele, iar sâmbătă seară se va consuma al 209-lea duel din istorie. Barca are 121 de victorii în timp ce rivalii doar 44, în cele 208 dispute de până acum. 

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: meciurile zileibetanotelekom sportpariuri 

viewscnt
Articole similare