Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Derby-uri peste derby-uri în campionatele tari. Partide interesante şi în Liga 1

Meciurile zilei sunt aici! Derby-uri peste derby-uri în campionatele tari. Partide interesante şi în Liga 1
Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

16:00 Arsenal - Tottenham - Premier League

Derby-ul etapei a 14-a din Premier League, Arsenal - Tottenham, este în direct, duminică, de la ora 16:05, pe Telekom Sport 2. Primul derby al nordului Londrei a avut loc în 1909, meci câştigat de Arsenal cu scorul de 1-0, rezultat pe care probabil elevii lui Unai Emery l-ar vrea şi de această dată, pentru că astfel şi-ar egala marea rivală în clasament. În acest moment, Arsenal are 23 de puncte, în timp ce Spurs 30. Tottenham pare să aibă avantajul psihologic, pentru că în ultima etapă a triumfat tot într-un derby al capitalei, 3-1 cu Chelsea, plus că în ultimul meci direct, cel din februarie, Spurs s-au impus cu 1-0.

17:00 U Craiova - Dunărea Călăraşi

Universitatea Craiova primeşte vizita nou-promovatei Dunărea Călăraşi, duminică, la 17:00, pe stadionul "Ion Oblemenco", în etapa a 17-a a Ligii 1. Meciul va fi transmis în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro. Înaintea acestui meci, oltenii se află pe locul al patrulea, cu 26 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan, ocupanta locului 5. Podiumul este format din CFR Cluj (36 de puncte), Viitorul, care a acumulat 32 de puncte în urma succesului cu Dinamo şi a urcat pe doi, şi FCSB, cu 31 de puncte.

18:15 Liverpool - Everton

Liverpool revine în Premier League după vizita de la Paris, dar are un meci infernal în campionat, contra marii rivale locale, Everton. Merseyside derby se vede duminică de la ora 18:15 pe Telekom Sport 2 şi live video pe www.telekomsport.ro. 

19:30 FC Barcelona - Villarreal

Estadio Camp Nou din Catalonia găzduieşte unul dintre cele mai interesante meciuri din week-end. Duminică, de la ora 19:30, Telekom Sport 3 transmite în direct partida FC Barcelona - Villarreal. Fazele importante ale partidei se văd pe www.telekomsport.ro. ”Submarinul galben” nu se află într-o situaţie foarte confortabilă în campionat, ocupând doar locul 16 în La Liga după 13 runde. Barcelona vine după două meciuri mai puţin reuşite, formaţia lui Ernesto Valverde înregistrând ultima victorie în La Liga pe 3 noiembrie la Vallecano. Catalanii au picat pe 2 în clasament, în spatele liderului FC Sevilla, care în această rundă are meci greu la Vitoria cu Alaves.

20:00 FCSB - Gaz Metan

Vicecampioana FCSB primeşte vizita echipei Gaz Metan Mediaş, duminică, la 20:00, pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, în etapa a 17-a a Ligii 1. În turul campionatului, echipa antrenată de Nicolae Dică s-a impus, în deplasare, cu scorul de 3-1. 

21:30 AS Roma - Inter

Derby-ul începutului lunii decembrie din Italia, AS Roma - Inter, este în direct, duminică, de la ora 21:30, pe Telekom Sport 2. Partida contează pentru etapa a 14-a din Serie A. AS Roma este în afara locurilor de Europa şi are ocazia să urce cel puţin o poziţie în clasament, în funcţie de rezultatele celorlalte partide din această etapă. Formaţia lui Eusebio Di Francesco este pe locul 7, cu 19 puncte şi are mari probleme de lot. Printre absenţii Romei se numără căpitanul De Rossi şi golgheterul Dzeko, dar şi Perotti, Pellegrini sau El Shaarawy. În ultima etapă, Roma a fost învinsă surprinzător, pe Dacia Arena, de Udinese.

În schimb, Inter este la bătaie cu Napoli pentru locul secund în Serie A, din moment ce titlul pare să fie deja adjudecat de Juventus. Elevii lui Spalletti vin după o victorie lejeră, 3-0, cu Frosinone şi are 28 de puncte, cu unul mai puţin decât locul doi, Napoli.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: betanoagenda zileimeciuri 

viewscnt
Articole similare