Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Două meciuri din Liga 1, două de la Turneul Campionilor şi unul din Liga 2

Meciurile zilei sunt aici! Două meciuri din Liga 1, două de la Turneul Campionilor şi unul din Liga 2

Diverse

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

De la 14:00: FC Hermannstadt - FC Botoşani - Liga 1

Partida AFC Hermannstadt - FC Botoşani, programată duminică, de la ora 17.30, la Târgu Mureş, în etapa a 15-a a campionatului naţional Liga I, a fost amânată pentru luni, din cauza ceţii. Sibienii au legat două victorii consecutive în campionat, în timp ce moldovenii sunt exact la polul opus, cu două înfrângeri consecutive. Meciul este în direct, de la ora 14:00, la Telekom Sport 1.

De la 16:00 ATP Finals, Londra - Alexander Zverev - Marin Cilic

Prima zi de la Turneul Campionilor a adus deja şi prima surpriză. Kei Nishikori l-a învins pe Federer în doar două seturi, 7-6, 6-3.  Ziua de azi se deschide cu duelul dintre Alexander Zverev (nr. 5 ATP) şi Marin Cilic (nr. 7 ATP). Germanul are 5 victorii în meciurile directe, Cilic câştigând doar primul duel direct, disputat în august 2015 la Washington. Partida poate fi urmărită în direct la Telekom Sport.

De la 18:00: Politehnica Timişoara - Sportul Snagov - Liga 2

Una dintre favoritele la promovarea din Liga 2, Sportul Snagov merge la Timişoara pentru duelul cu Politehnica. O victorie o poate duce pe poziţia secundă, în spatele liderului Chindia. Partida va fi transmisă în direct de la ora 18:00 pe Telekom Sport 4.

De la 21:00: Gaz Metan Mediaş - FC Voluntari - Liga 1

Etapa cu numărul 15 din Liga 1 se închide în direct la Telekom Sport cu meciul Gaz Metan Mediaş - FC Voluntari. Medieşenii sunt pe 5 în clasament, dar nu au mai câştigat de trei etape. FC Voluntari are un nou antrenor în persoana italianului Cristiano Bergodi. Acesta vine să salveze situaţia delicată în care se află ilfovenii. Voluntari are o singură victorie în acest sezon în 14 meciuri. Ultimul meci al rundei va fi transmis în direct de Telekom Sport 1 de la ora 21:00.

De la 22:00 ATP Finals, Londra - Novak Djokovic - John Isner

Meciul zilei în tenisul mondial este duelul dintre numărul 1 ATP, Novak Djokovic şi numărul 10 ATP, americanul John Isner.  Învins la Paris de rusul Khachanov, Djokovic e mare favorit la turneul campionilor.  Isner l-a bătut de 2 ori în carieră în 2012 şi 2013, dar n-a mai câştigat niciunul dintre duelurile directe de 5 ani. La ultimele trei dueluri, Isner nu a luat nici măcar un set. Partida se vede de la ora 22:00 în direct la Telekom Sport.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: fotbaltenispariuriliga 1liga 2turneul campionilorbetanotelekom sport 

viewscnt
Articole similare