Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Dueluri de foc în Liga Naţiunilor şi un amical tare pentru naţionala de tineret a României

Meciurile zilei sunt aici! Dueluri de foc în Liga Naţiunilor şi un amical tare pentru naţionala de tineret a României

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

19:00 România U21 - Belgia U21

Naţionala de tineret a României joacă astăzi, de la ora 19:00, un meci amical foarte important împotriva reprezentativei similare a Belgiei. Cele două sunt calificate la Euro 2019 şi au început deja pregătirea pentru turneul final de anul viitor. România U21 şi Belgia U21 şi-au câştigat grupele din preliminarii şi au terminat campania de calificare fără înfrângere.

21:45 Croaţia - Spania

Croaţia are de luat o revanşă în faţa Spaniei. Vicecampioana mondială a fost umilită de iberici, în meciul tur din Liga Naţiunilor, la Elche, unde a cedat, scor 0-6. Imediat după, Croaţia a remizat, acasă, cu Anglia, scor 0-0, în timp ce, Spania a fost învinsă de naţionala Albionului pe propriul teren. Astfel, cu un singur punct înaintea ultimelor două meciuri, Croaţia poate spera la calificarea în play-off doar dacă se impune în partida de astăzi.

21:45 Belgia - Islanda

Un alt meci din prima ligă, dar din Grupa 2, este cel dintre Belgia şi Islanda. Nordicii au un parcurs dezastruos în Liga Naţiunilor şi au trei înfrângeri din tot atâtea meciuri. În schimb, cu o victorie, Belgia ar face un pas uriaş către play-off-ul competiţiei.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: spaniacroatiabelgiaislanda 

viewscnt
Articole similare