Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Dueluri tari în Liga Naţiunilor şi un super amical la tineret

Meciurile zilei sunt aici! Dueluri tari în Liga Naţiunilor şi un super amical la tineret

Diverse

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

21:45 Germania - Olanda

Pe Veltins Arena din Gelsenkirchen, Germania şi Olanda se întâlnesc în ultimul meci al grupei, într-o partidă care va fi arbitrată de Ovidiu Haţegan. Olanda are 6 puncte din trei meciuri şi, în cazul unei victorii, poate depăşi liderul Franţa, care a jucat deja patru meciuri. Germania are un singur punct şi a retrogradat deja din Liga A. Este al doilea meci dintre Germania şi Olanda din acest an, după cel disputat în octombrie, atunci când ”portocala mecanică” s-a impus cu scorul de 3-0. A fost de altfel primul succes pe care l-au obţinut olandezii în ultimele 5 confruntări directe contra Germaniei.

21:45 Cehia - Slovacia

La Praga, Cehia şi Slovacia se întâlnesc într-un meci ceva mai relaxant, dar care are o deosebită încărcătură istorică. În partida tur, cehii au câştigat în deplasare cu 2-1, astfel că elevii lui Pavel Hapal caută acum să-şi ia revanşa. Este abia al patrulea meci dintre cele două formaţii din 2009 încoace. Cehii au câştigat două, în timp ce slovacii au un singur succes, bifat pe 15 martie 2015. Ucraina a câştigat deja grupa din care fac parte doar trei echipe

21:45  Bulgaria - Slovenia

Meci important pentru bulgari în Liga C. Vecinii de peste Dunăre au 10 puncte şi pot câştiga încă grupa. Tot 10 puncte are şi Norvegia care evoluează în ultima rundă în Cipru, acolo unde teoretic are prima şansă. În partida tur din Slovenia, bulgarii s-au impus cu scorul de 2-1. Este a patra confruntare directă dintre cele două echipe naţionale, toate fiind câştigate până acum de reprezentativa bulgară. În septembrie, Slovenia a marcat abia primul său gol în poarta Bulgariei în toată istoria întâlnirilor directe.

22:00 Franţa U21 - Spania U21

Meci foarte atractiv la tineret între două dintre cele mai bune formaţii Under 21 din lume. Spania şi Franţa joacă cel mai tare amical al zilei la nivelul echipelor Under 21. Ambele formaţii sunt calificate la Campionatul European de Tineret din Italia şi San Marino, turneu la care va participa şi reprezentativa de tineret a României. Între fotbaliştii spanioli importanţi convocaţi pentru acest meci se află Marc Roca, Borja Mayoral, Jose Angel Pozo, Marc Roca sau Carlos Soler. Franţa răspunde cu Abdou Diallo, Dayot Upamecano, Maxime Lopez, Houssem Aouar, Moussa Dembele sau Allan Saint-Maximin. Este un meci test, astfel că cei doi selecţioneri nu au apelat la toate piesele grele pe care le au la dispoziţie. 

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: fotbalmeciurile zileibetanotelekom 

viewscnt
Articole similare