Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Final de etapă în Liga 1, La Liga, Premier League sau Serie A

Meciurile zilei sunt aici! Final de etapă în Liga 1, La Liga, Premier League sau Serie A

Program TV

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

De la 20:30 - FC Botoşani - CS U Craiova - Liga 1
Etapa 16 din Liga 1 se încheie astăzi, de la ora 20:30, cu partida dintre Botoşani şi Craiova, care le găseşte pe cele două combatante în situaţii diametral opuse.

Moldovenii sunt penultimii în Liga 1, însă au şansa să urce până pe locul 8 în cazul unei victorii, în timp ce Craiova are şansa să revină pe podium, fiind la trei puncte în spatele celor de la Viitorul. Cele două formaţii s-au mai întâlnit de trei ori în 2018 (de două ori în Cupa României şi o dată în campionat) şi de fiecare dată a fost spectacol, cu o medie de peste patru goluri pe meci. Meciul e în direct pe Telekom Sport 1.



De la 21:30 - Cagliari - Torino - Serie A
Cagliari şi Torino se întâlnesc în ultima partidă a rundei a 13-a din Serie A, de la 21:30, în direct pe Telekom Sport 3. Cele două formaţii par lipsite de griji în acest moment, însă nu-şi permit paşi greşiţi.

De la 22:00 - Burnley - Newcastle - Premier League
Se joacă şi în Premier League în această seară. Burnley şi Newcastle vor fi faţă în faţă într-o partidă vitală în lupta pentru evitarea retrogradării. Ambele formaţii au suferit serios în startul sezonului, însă au reuşit să se ridice deasupra liniei retrogradării (Newcastle vine după două victorii consecutive - singurele din acest sezon).

De la 22:00 - Real Sociedad - Celta Vigo - La Liga
În La Liga avem programată partida dintre Real Sociedad şi Celta Vigo, de la 22:00, în direct pe Telekom Sport 2. Cele două formaţii au drept obiectiv o clasare în prima jumătate a clasamentului, însă după 12 etape se află pe locurile 13, respectiv 15. Învingătoarea din această seară va avea însă şansa unui salt important în clasament.

De la 21:30 - Hambruger SV - Union Berlin - 2. Bundesliga
Ultima recomandare a zilei vine din liga secundă a Germaniei. Faţă în faţă vor fi însă două formaţii care atacă promovarea în Bundesliga: Hamburg şi Union Berlin. Gazdele au şansa să urce pe primul loc, peste Koln, în cazul în care obţin măcar o remiză, în timp ce oaspeţii ocupă momentan locul 4 şi pot urca pe poziţia a treia, care trimite la barajul de promovare.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: romaniapremier leagueserie abetanomeciurile zilei 

viewscnt
Articole similare