Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Florin Andone, gata de o nouă reprezentaţie. Partide tari în campionatele europene, dar şi în Liga 1

Meciurile zilei sunt aici! Florin Andone, gata de o nouă reprezentaţie. Partide tari în campionatele europene, dar şi în Liga 1
Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

17:30 FC Voluntari - FC Hermannstadt

FC Voluntari, "lanterna roşie" a Ligii 1, întâlneşte FC Hermannstadt, echipă aflată în mare formă după ce a fost preluată de Vasile Miriuţă. Meciul va avea loc la Voluntari, de la 17:30, în deschiderea etapei intermediare a Ligii 1 - runda cu numărul 18.

20:00 Dinamo - CFR Cluj

Dinamo primeşte vizita campioanei şi a liderului la zi deopotrivă, CFR Cluj, în derby-ul etapei intermediare din Liga 1. Meciul va putea fi urmărit în direct, marţi, de la ora 20:00, pe Telekom Sport 1. Toate golurile şi cele mai importante faze vor fi în timp real pe telekomsport.ro. Mircea Rednic nu îşi vede fosta echipă, pe CFR, drept cea mai puternică din Liga 1, chiar dacă ardelenii stau de câteva etape în fruntea Ligii 1. În schimb, jucătorii CFR-ului se tem de Dinamo, care are avantajul terenului propriu şi prin urmare a fanilor, probabil cei mai fanatici din primul eşalon.

21:45 Brighton - Crystal Palace

Echipa lui Florin Andone, Brighton, joacă împotriva formaţiei Crystal Palace, pe teren propriu, marţi, de la 21:45, în etapa a 15-a din Premier League. Internaţionalul român a înscris sâmbătă la debutul ca titular în Premier League şi este gata de o nouă reprezentaţie.

22:00 Watford - Manchester City

O altă partidă interesantă are loc în Premier League, acolo unde liderul şi totodată campioana Manchester City înfruntă în deplasare Watford, de la 22:00, în cadrul etapei a 15-a. Înaitnea acestei etape, trupa lui Guardiola are un avans de două puncte faţă principala urmăritoare, Liverpool, în timp ce Watford se regăseşte pe poziţia a zecea, cu 20 de puncte.

22:00 Montpellier - Lille 

Cel mai tare meci al etapei intermediare din Ligue 1 se dispută pe Stade de la Mosson din Montpellier între echipa locală şi Lille. Va fi un duel între locul secund, Montpellier, şi echipa de pe locul patru. Cele două echipe sunt despărţite de doar două puncte, însă se află la mare distanţă de liderul autoritar PSG, care are o singură remiză şi în rest numai succese în primele 15 runde.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: andonebrightonbetano 

viewscnt
Articole similare