Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Handbalul e la putere cu dueluri interesante în Champios League

Meciurile zilei sunt aici! Handbalul e la putere cu dueluri interesante în Champios League

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente ale zilei.

19:30 Dinamo - Cocks 

Dinamoviştii au o şansă mare în acest sezon pentru a depăşi faza grupelor Champions League. Eşecul în faţa norvegienilor de la Elverum ar trebui să îi motiveze pe roş-albi pentru a învinge penultima clasată în grupă. Finlandezii de la Cocks sunt deja eliminaţi iar până acum au reuşit să obţină doar 4 puncte după o victorie şi două rezultate de egalitate. Dinamo are atuul că depinde doar de ea pentru a reuşi calificarea în faza eliminatorie a competiţiei. După întâlnirea cu nordicii, campioana României mai are de jucat împotriva elveţienilor de la Wacker Thun. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1.

20:00 Rhein Neckar - Veszprem  

Un duel tare al Ligii Campionilor, în care nemţii încearcă "să îşi facă rost" de un adversar mai facil în barajul pentru sferturile în finală ale comeptiţiei. Rhein Neckar este pe locul trei in grupă cu 10 puncte şi orice poziţie câştigată înseamnă un rival mai accesibil în lupta pentru trofeu. Ungurii nu tremură deocamdată pentru calificare. Au cinci puncte peste Montpellier, echipă aflată pe locul 7, cel care nu mai asigură calificarea în faza următoare. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 2. 

23:30 Internacional - Atletico Mineiro 

Un meci între două echipe care se luptă pentrun loc în ediţia viitoare a Copei Libertadores. Gazdele sunt chiar pe poziţia a treia, dar la şase puncte distanţă de liderul Palmeiras, cu trei etape înaintea finalului de campionat. Internacional este neînvinsă acasă în cele 17 meciuri jucate până acum şi întâlneşte în această rundă ocupanta locului 6, ultimul care garantează prezenţa în play-off-ul Copei Libertadores. Interesant este că Internacional a fost nou-promovată în acest sezon, dar este fostă câştigătoare a cele mai tari comeptiţii intercluburi de pe continentul sud-american, în 2006 şi 2010. 

03:00 Cleveland Cavaliers - Los Angeles Lakers 

Regele se întoarce la locul faptei. LeBron James revine la Cleveland pentru primul duel împotriva fostei sale echipe. Plecarea lui a produs un cutremur la finalista ultimelor patru ediţii din NBA. În acest moment cavalerii sunt pe ultimul loc al Conferinţei de Est, în timp ce trupa din Los Angeles este pe poziţie de play-off în cealaltă conferinţă. LeBron James a jucat timp de 11 ani la Cleveland în două perioade diferite iar în urmă cu o săptămână a reulşit să ajungă în top 5 al celor mai buni marcatori din istoria campionatului nord-american de baschet.  

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: dinamococksbetanorhein neckarveszprem 

viewscnt
Articole similare