Experiențe împreună.
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Încep Grupele Principale la Europeanul de handbal feminin!

Meciurile zilei sunt aici! Încep Grupele Principale la Europeanul de handbal feminin!

Media

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

De la 14:00 Dunărea Călăraşi - Astra - Liga 1 - Telekom Sport 1
Etapa intermediară din Liga 1 continuă astăzi cu alte trei partide. Prima se joacă de la ora 14:00 şi aduce faţă în faţă două echipe care par să fi uitat cum e să câştigi un meci în campionat. Astra are o serie de cinci partide fără succes, în timp ce Dunărea Călăraşi a ajuns deja la 9 meciuri fără victorie în  Liga 1.

De la 17:00 Botoşani - Poli Iaşi - Liga 1 - Telekom Sport 1
E derby în Moldova, iar miza e mai mare ca niciodată. Botoşani şi Poli Iaşi sunt vecine de clasament, pe locurile 9, respectiv 10, însă ambele pot spera la o calificare în play-off, în ciuda problemelor întâmpinate în acest sezon.

De la 20:00 Concordia Chiajna - CS U Craiova - Liga 1 - Telekom Sport 1
Craiova caută a doua victorie consecutivă în Liga 1 pe terenul Concordiei Chiajna, iar oltenii sunt determinaţi să rămână în plasa echipelor din fruntea clasamentului. De cealaltă parte, trupa lui Dorinel Munteanu are mari probleme, fiind în acest moment penultima din Liga 1, cu 17 puncte strânse în tot atâtea etape.

De la 19:00 Danemarca - Franţa - Campionatul European de handbal feminin
Europeanul de handbal feminin a ajuns în faza grupelor principale, iar astăzi sunt programate primele două confruntări. Danemarca şi Franţa se întâlnesc, de la 19:00, în Grupa Principală 1, şi luptă pentru calificarea în fazele eliminatorii.

De la 22:00 Suedia - Muntenegru - Campionatul European de handbal feminin
Suedia şi Muntenegru se întâlnesc în al dolea meci al zilei, unul cu miză imensă: învinsă va ieşi foarte probabil din calculele calificării în semifinale.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe