Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Partide decisive în Liga Naţiunilor şi un amical tare între Spania şi Bosnia

Meciurile zilei sunt aici! Partide decisive în Liga Naţiunilor şi un amical tare între Spania şi Bosnia

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

21:45 Spania - Bosnia&Herţegovina

Naţionala Spaniei şi-a terminat parcursul în UEFA Nations League, iar în acest final de săptămână are programat un meci amical. Înfruntă naţionala Bosniei, astăzi, de la ora 21:45. Din luna februarie nu au mai pierdut ex-iugoslvavii, înregistrând pe parcurs cinci victorii şi patru remize. Acum, bosniecii vor căuta prima victorie din istorie în faţa Spaniei. Ibericii au câştigat de cinci ori şi au obţinut două remize în precedentele şapte partide. Ultimul duel direct s-a jucat în 2016, tot un meci amical, câştigat de spanioli cu scorul de 3-1.

16:00 Anglia - Croaţia

Ziua de astăzi programează un meci decisiv în grupa a 4-a din primul eşalon valoric al UEFA Nations League. Naţionala Angliei primeşte vizita Croaţiei, de la ora 16:00. Anglia şi Croaţia pot profita de rezultatele negative ale Spaniei şi vor da bătălia finală pentru câştigarea grupei a 4-a. Ibericii sunt pe primul loc în grupă, cu şase puncte, dar nu vor mai juca niciun meci. Anglia şi Croaţia au câte patru puncte, iar învingătoarea de duminică va termina pe primul loc. 

21:45 Elveţia - Belgia

A sosit ziua decisivă şi în grupa a 2-a din primul eşalon valoric al UEFA Nations League. Pe Swissporarena, din Lucerna, de la ora 21:45, Elveţia şi Belgia se înfruntă pentru primul loc în grupă. Naţionala Belgiei este mare favorită la victorie, după ce a avut un parcurs perfect în grupă. A câştigat dubla manşă cu Islanda, cu scorul general de 5-0, iar pe Elveţia a învins-o în meciul tur cu 2-1.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: angliacroatiabelgiaelvetia 

viewscnt
Articole similare