Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Partide importante din România, Spania şi Cehia

Meciurile zilei sunt aici! Partide importante din România, Spania şi Cehia

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

20:00 FCSB - Viitorul Constanţa 

Cel mai interesant meci al rundei cu numărul 19 din Liga 1, partida FCSB - Viitorul Constanţa se joacă duminică, de la ora 20:00 şi va fi transmis în direct de Telekom Sport 1. Un singur punct le desparte pe FCSB şi Viitorul Constanţa în clasament. Elevii lui Hagi puteau chiar egala la puncte echipa lui Nicolae Dică, dacă Yazalde nu marca golul egalizator la Mediaş pentru Gaz Metan.

12:00 Petrolul - CS Baloteşti 

Petroliştii sunt la 2 puncte de liderul Chindia Târgovişte şi vin după succesul surprinzător de pe terenul echipei Sportul Snagov. CS Baloteşti e în revenire de formă şi nu a mai pierdut de pe 10 noiembrie 2018.  Au urmat două victorii şi două remize pentru această formaţie, inclusiv un neverosimil 4-0 cu FC Argeş Piteşti în runda trecută. Meciul va fi transmis în direct de Telekom Sport 3.

17:15 Real Madrid - Huesca

Real Madrid încearcă să revină în lupta pentru titlu după un start de sezon mai puţin reuşit. Echipa lui Solari joacă în runda a 15-a pe terenul lanternei roşii, Huesca. Meciul va fi transmis, în direct, pe Telekom Sport 2.

14:00 Poli Iaşi - Dunărea Călăraşi 

Poli Iaşi joacă în etapa a 19-a, acasă, cu Dunărea Călăraşi, de la ora 14:00. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1. Ambele echipe se află în zona play-out-ului, dar în situaţii diametral opuse. Poli Iaşi vine după o victorie, 2-1, în derby-ul Moldovei cu FC Botoşani, în timp ce Dunărea lui Dan Alexa a pierdut ultimele trei jocuri. 

17:00 Astra - Concordia Chiajna

Astra Giurgiu şi Concordia se întâlnesc în etapa a 19-a a Ligii I iar Dorinel Munteanu îşi va reîntâlni cu această ocazie fosta echipă pe care a antrenat-o în urmă cu 4 sezoane. Meciul va fi transmis, în direct, pe Telekom Sport 1. 

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: meciurile zileibetanopariuri 

viewscnt
Articole similare