Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Partide tari în Liga Naţiunilor, un amical de lux şi dueluri decisive în Turneul Campionilor

Meciurile zilei sunt aici! Partide tari în Liga Naţiunilor, un amical de lux şi dueluri decisive în Turneul Campionilor

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

16:00 Zverev - Isner 

Este ultimul meci din grupe pentru cei doi. Iar calculele sunt foarte simple pentru calificarea în semifinale. Neamţul merge mai departe dacă reuşeşte să câştige măcar un set  în disputa cu americanul Isner care are o singură variantă. Să termine meciul în două seturi pentru a ajunge să îl intâlnească pe Roger Federer pentru un loc în finală. Meciul e transmis în direct pe Telekom Sport 2. 

22:00 Djokovic - Cilic 

Reeditarea duelului sârbo - croat din urmă cu două săptămâni de la Paris. atunci Djokovic a câştigat disputa în trei seturi, după ce adversarul său a câştigat primul act al confruntării din sferturile de finală. Indiferent de rezultat sârbul este calificat în faza semifinalelor, acolo unde paote fi însoţit chiar de Cilic în cazul unei victorii a croatului ajuns acum pe locul 7 în lume. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 2. 

22:00 Brazilia - Uruguay

Amicalul de lux al finalului de an. După ce a întâlnit Argentina luna trecută şi a reuşit o victorie cu 1-0 graţie unui gol înscris în prelungiri de Miranda, selecţionata lui Tite va întâlni şi cealaltă campioană mondială de pe continent. Ambele naţionale s-au oprit în sferturile Cupei Mondiale din vară şi se pregătesc pentru Copa America din vara anului viitor, gazduită chiar de Brazilia. Meciul dintre cele două naţionale va avea loc la Londra va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1. 

21:45 Olanda - Franţa 

Va fi meciul care poate decide câştigătoarei grupei din prima divizie a Ligii Naţiunilor. Campioanei mondiale îi este suficientă o remiză pentru a ajunge în play-off-ul competiţiei, dacă olandezii vor triumfa, ultimul lor meci cu Germania poate da verdictul pentru prezenţa în Final Fourul pentru trofeu. În tur, Franţa a câştigat cu 2-1 la primul meci jucat după cucerirea Cupei Mondiale. 

21:45 Ţara Galilor - Danemarca 

Un alt duel direct pentru câştigarea uneia dintre grupele Ligii Naţiunilor. Galezii pot termina primii cu un succes, indiferent de rezultatul ultimului meic din grupe. Danezii au şi varianta egalului în contextul în care vor depinde de ei la partida cu Irlanda. Nordicii au câştigat în tur cu 2-0 şi pot însoţi Ucraina şi Bosnia, deja calificate în Final Fourul diviziei secunde a competiţiei. 

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: liga naţiunilorturneul campionilor 

viewscnt
Articole similare