Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Partide tari în prima zi a săptămânii

Meciurile zilei sunt aici! Partide tari în prima zi a săptămânii

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

20:00 Astra - FC Botoşani

Etapa a 17-a din Liga I se încheie astăzi, cu duelul dintre Astra şi FC Botoşani, de la ora 20:00. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomtv.ro. Una dintre echipele abonate la play-off în anii precedenţi, Astra Giurgiu traversează acum un moment de cotitură. Echipă care a schimbat deja doi antrenori în actuala stagiune este obligată să câştige pentru a păstra contactul cu primele şase locuri. 

Adversara de astăzi a giurgiuvenilor, FC Botoşani, este fosta echipa a lui Costel Enache, care, între timp, a preluat-o pe Astra. Moldovenii au avut o serie de nouă meciuri fără succes în prima parte a sezonului, dar victoriile cu Dinamo, cu Gaz Metan şi cu Universitatea Craiova i-au readus în calculele play-off-ului.

21:30 Atalanta - Napoli

Atalanta are de luat o revanşă în meciul cu Napoli, după ce a cedat în ultima etapă în deplasarea de la Empoli, scor 2-3. A fost primul eşec al echipei lui Gian Piero Gasperini, după o serie de patru victorii consecutive. În acest moment, Atalanta este la trei puncte de locurile care asigură prezenţa în cupele europene.

Napoli a pierdut doar două meciuri în acest sezon de Serie A. Juventus şi Sampdoria au fost singurele echipe care au luat toate cele trei puncte în meciurile cu echipa lui Vlad Chiricheş. Napoli are o serie de şase meciuri fără înfrângere în campionat, cu patru victorii şi două remize.

21:30 Nurnberg - Bayer Leverkusen

Abia revenită pe prima scenă a fotbalului german, Nurnberg a avut multe probleme în startul sezonului. A adunat doar zece puncte în primele 12 etape şi se regăseşte pe poziţia a 16-a, cea care duce la baraj. Două victorii, patru remize şi şase înfrângeri este palmaresul echipei lui Michael Kollner, rezultate care au lăsat-o la un punct în urma locurilor de salvare de la retrogradare.

De partea cealaltă, nici Leverkusen nu a avut un start de sezon foarte bun în Bundesliga. Bayer a adunat doar 13 puncte până acum şi este pe locul 12 în clasament. În ultima rundă, echipa lui Heiko Herrlich a învins-o cu 2-0 pe Stuttgart şi a pus capăt seriei de două înfrângeri consecutive.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: napoliatalantaserie ajuventussampdoria 

viewscnt
Articole similare