Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Primele partide ale rundei din Liga 1, Bundesliga, Serie A şi La Liga

Meciurile zilei sunt aici! Primele partide ale rundei din Liga 1, Bundesliga, Serie A şi La Liga

Program TV

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

De la 18:00: Petrolul - Ripensia - Liga 2
Prima partidă interesantă a zilei se joacă de la 18:00, în direct pe Telekom Sport 3. Gazdele vin după o serie de trei victorii consecutive şi speră să-şi continue cursa spre promovare. Petrolul e la doar trei puncte de primul loc, după primele 15 etape. De cealaltă parte, Ripensia speră să se ridice din zona retrogradării.

De la 21:00: CS U Craiova - Sepsi - Liga 1


Etapa 15 a Ligii 1 debutează tot astăzi, cu partida CS U Craiova - Sepsi, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1. Oltenii au şansa să urce măcar temporar pe locul 2 al clasamentului, în timp ce Sepsi ar putea ajunge pe o poziţie de play-off, în cazul unei victorii.

De la 21:30: Hannover - VfL Wolfsburg - Bundesliga
Primul meci al rundei din Bundesliga se vede pe Telekom Sport 2, de la 21:30. Gazdele sunt pe loc de baraj după 10 etape şi au nevoie disperată de puncte pentru a se apropia de primul loc neretrogradabil.

De la 21:30: Frosinone - Fiorentina - Serie A
Pe Telekom Sport 3, de la 21:30, se joacă duelul Frosinone - Fiorentina, unul cu implicaţii în ambele jumătăţi ale clasamentului. Gazdele ocupă locul 19 după 11 runde, poziţie retrogradabilă, în timp ce oaspeţii sunt pe opt şi au şansa să urce pe o poziţie care asigură prezenţa în Europa League.

De la 22:00: Levante - Real Sociedad - La Liga
Ziua se încheie pe Telekom Sport 4, cu partida Levante - Real Sociedad, din La Liga. Gazdele sunt la egalitate de puncte (17) cu Real Madrid după 11 etape şi speră să-şi continue forma excelentă: au cinci partide consecutive fără înfrângere (4 victorii şi o remiză).

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: agenda zileimeciurile zileibetanotelekom sport 

viewscnt
Articole similare