Experiențe împreună.
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Trei partide care pot produce modificări în clasamentul Ligii 1 se dispută astăzi

Meciurile zilei sunt aici! Trei partide care pot produce modificări în clasamentul Ligii 1 se dispută astăzi

Pariuri sportive

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

20.00 FCSB - Viitorul

Meciul FCSB – FC Viitorul, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, care ar fi trebuit să se dispute duminică seară, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti, a fost amânat pentru luni din cauza ceţii şi se va juca astăzi de la ora 20.00, dacă vremea o va permite. Meciul, LIVE la Telekom Sport 1.

20.00 CSU Craiova - Voluntari

Craiova întâlneşte pe teren propriu ultima clasată din Liga 1, FC Voluntari. În cazul unei victorii oltenii se vor apropia la trei puncte de CFR Cluj, liderul campionatului. Partida va putea vi urmărită LIVE la Telekom Sport 2.

17.30 Sepsi - Botoşani

Sepsi primeşte vizita Botoşaniului, astăzi, de la ora 17.30. Fotbaliştii pregătiţi de Eugen Neagoe se află la doar un punct în spatele Astrei, care a câştigat meciul cu Concordia din această etapă, şi au nevoie de o victorie pentru a reveni pe poziţie de play-off.

19.00 Danemarca - Rusia - CE de handbal feminin

Danemarca se află într-o situaţie extrem de complicată în grupa principală 1. Nordicele ocupă ultima poziţi în clasamentul grupei (două puncte) şi au nevoie de victorie cu Rusia, ocupanta primei poziţii (şase puncte), pentru a păstra şanse la calificarea în semifinale.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta